Connect with us

technokrata

A SUSE vezet a Linux szállítók között a tanúsított alkalmazások terén

Dotkom

A SUSE vezet a Linux szállítók között a tanúsított alkalmazások terén

A NetIQ Novell SUSE bejelentette, hogy már több mint 9200 olyan alkalmazás érhető el, amely teljes körűen tanúsított a SUSE Linux Enterprise Server legfrissebb verzióira, a kínálat pedig havonta bővül a szoftverfejlesztők újabb és újabb alkalmazásaival.

Az összes Linux disztribúció közül a SUSE Linux Enterprise Serverrendszerekre tanúsított a legtöbb szoftveralkalmazás. A SUSE.com és a RedHat.com oldalakon közölt adatok alapján 33 százalékkal több tanúsított alkalmazás érhető el a SUSE Linux Enterprise Serverre, mint a Red Hat Enterprise Linux legutóbbi verzióira.

„A SUSE Linux Enterprise Serverre tanúsított alkalmazások száma több mint 85 százalékkal nőtt az elmúlt két évben, és mára meghaladta a 9200-at. A SUSE Linux Enterprise Server rendszerhez nyújtott széles körű alkalmazástámogatásnak köszönhetően a SUSE a kézenfekvő választás azoknak a felhasználóknak, akik rugalmas és sokoldalú megoldást keresnek a különféle alkalmazások és informatikai szolgáltatások telepítésére különböző hardvereken, virtuális és felhőalapú infrastruktúrákban” – foglalta össze Szittya Tamás, a Magyarországi Képviselet ügyvezető igazgatója.

Számos alkalmazáskategóriában és iparágban érhető el több tanúsított alkalmazás a SUSE rendszerekre, mint bármely más Linux rendszerre. A SUSE az utóbbi években folyamatosan a legerősebb Linux alkalmazáskörnyezetet kínálja, teljes körű hozzáférést biztosítva a szoftverfejlesztő partnerek részére minden szükséges eszközhöz, képzéshez és támogatáshoz. Továbbá a SUSE díjnyertes, nagyvállalati szintű támogatást is kínál, amelynek részeként külön csapat támogatja a stratégiai fontosságú szoftverfejlesztőket abban, hogy megoldásaikat SUSE Linux Enterprise rendszerre optimalizálják és tanúsítsák.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin