Connect with us

technokrata

Átfogó képet nyújt a Canon a 2012-es drupa szakkiállításon

Dotkom

Átfogó képet nyújt a Canon a 2012-es drupa szakkiállításon

A Canon a Düsseldorfban megrendezendő drupa 2012 kiállításon arra helyezi a hangsúlyt, hogy a nyomdai szolgáltatók átfogóbb képet kapva új lehetőségekhez juthassanak.

A Canon standján (8a csarnok, C06 – 1-es stand), ahol a Canon csoporthoz tartozó Océ is szerepelni fog, a közönség konkrét vásárlói sikertörténeteket és iparági kutatások új eredményeit is megismerheti, de a Canon néhány innovatív nyomtatási alkalmazást is bemutat, valamint olyan új lehetőségekről is tájékoztat, amelyeket a vásárlók cégük további fejlesztésére használhatnak fel.
 A stand négy zónából áll majd: egy a külső nyomdai szolgáltatók számára lesz fenntartva, egy a belső nyomdai részlegeknek, egy a Canon értéknövelő szolgáltatásait fogja bemutatni, mint például az Essential Business Builder program, egy pedig az olyan fejlődő területekre koncentrál, mint a médiaközi („cross-media”) megoldások és a fényképnyomtatás. Legyen akár az a látogató célja, hogy a költségeit csökkentse, akár az, hogy új üzleti lehetőségeket találjon, vagy éppen valós üzleti példákból nyerjen ihletet, a Canon célja, hogy standja elgondolkoztassa és inspirálja látogatóit.

A Canon és az Océ technológiáinak teljes palettája ki lesz állítva a Canon standján a drupán, így az új Océ ColorStream 3700-as rendszer is. A stand látogatói a professzionális nyomdai technológiák és megoldások legszélesebb iparági választékát tekinthetik meg, a képek rögzítésétől egészen azok papírra kerüléséig.

A Canon a vásár teljes időtartama alatt üzleti szemináriumokat tart majd, arra koncentrálva, hogy az ügyfelek teljesebb képet kaphassanak üzletükről és piacukról, hogy könnyebben azonosíthassák a nyereségességet növelő új lehetőségeket, és javíthassák üzleti teljesítményüket.

„A Canon célja a drupán, hogy kutatási eredményekkel és jó meglátásokkal segítsen vásárlóinak átfogóbb képet adni arról, hogy mi is fontos leginkább az ügyfeleik számára” – nyilatkozta David Preskett, a Canon Europe európai professzionális nyomdai részlegének igazgatója. „Célunk, hogy vásárlóinkat hozzásegítsük saját ügyfeleik jobb megértéséhez. Páratlan termékválasztékunkkal, a nyomtatás jövőjét illető bizakodásunkkal és azokkal a befektetéseinkkel, amelyekkel segíthetünk vásárlóinknak továbbfejleszteni saját üzletüket, igazán egyedi helyzetben vagyunk, hogy ezt sikeresen meg is tehessük.”

A negyedik Canon Insight Riport


A látogatók számára az inspiráció egy további forrása lehet a Canon Insight Riport legújabb kiadása, amelyet a drupa-látogatók teljes egészében olvashatnak (az első eredményekkel kapcsolatban lásd a külön sajtóanyagot – A Canon új felmérése kiemeli, hogy a jobb ügyfélkommunikáció kulcsfontosságú a nyomdák növekedési lehetőségeit tekintve, 2012. február 28.).  18 európai ország 420 nyomdai ügyfelét kérdezték a felmérés során, hogy pontosabban megismerjék beszerzési igényeiket, elvárásaikat a nyomdai szolgáltató választásakor, valamint nézeteiket a nyomtatásnak a jelenlegi és jövőbeni kommunikációs csatornákon belüli fontosságáról és értékéről.  Azáltal, hogy hozzáférnek ezekhez az igen értékes információkhoz, a Canon vásárlói megfontoltabb döntéseket tudnak majd hozni arról, hogyan szolgálják ki jobban meglévő ügyfeleiket és mi a legjobb módja annak, hogy új üzleteket szerezzenek.

Essential Business Builder Mentoring program

A stand látogatóinak lehetőségük lesz megismerni a Canon új, Essential Business Builder Mentoring nevű programját, amelyben független iparági szakértők dolgoznak együtt a nyomdákkal azért, hogy segítsenek megvalósítani hosszú távú céljaikat. A mentorok strukturált tanácsokat és gyakorlati támogatást fognak nyújtani olyan területeken, mint például egy üzleti terv kidolgozása, egy új nyomdai szolgáltatás bevezetése, a marketing javítása, új értékesítési csatornák keresése, a belső finanszírozási kérdések kezelése, az alkalmazottak vezetése és még sok más egyéb területen.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin