Connect with us
Hirdetés

technokrata

Teszt: dupla mikrofonnal támad a Nokia

egyéb kütyük

Teszt: dupla mikrofonnal támad a Nokia

A Gigatel jóvoltából ezúttal egy felsőkategóriás Nokia headsetet volt szerencsénk kipróbálni.

Tény, ami tény, a Nokia BH-904 nem tartozik az olcsó mobiltelefonos kiegészítők közé, mindenesetre az enyhén húzós ár ellenében valódi csúcstechnológiát és pofás designt kapunk.

A Bluetooth 2.1 (EDR) vezeték nélküli adatátviteli technológiát alkalmazó újdonság multipoint támogatást élvez, vagyis egyszerre akár két különböző készülékhez is csatlakoztatható. A mikrofonos megoldás ugyancsak a dualitás jegyében készült, lévén, hogy a headset a megszokottól eltérően nem egy, hanem két mikrofonnal van felvértezve. Ennek az az előnye, hogy a megfelelő DSP chippel párosítva abszolút minimumra csökkenthető a háttérzaj, még akkor is, ha igen zajos környéken (repülőtér, pályaudvar, metró) tartózkodunk.

A mindössze 53×19,7×10,8 milliméter méretű és 18,2 gramm tömegű Nokia BH-904 könnyen mozgatható csúszómikrofonja rozsdamentes acélból készült, és akár hívások fogadásához, vagy befejezéséhez is használható. A microUSB interfészes headset maximum 8 órás beszélgetési időt, illetve 160 órás készenlétet biztosít. Külön említést érdemel, hogy amennyiben csak 15 percet tudjuk tölteni az akksit, még akkor is mintegy 5 órás beszélgetési időt kapunk. A végére pedig egy apróság: az egyedi külcsínt kapott Nokia BH-904 nemrégiben bezsebelt magának egy rangos ˝reddot design award˝-ot.Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

privát

Kütyük

Szerezd vissza a mobilod privát szféráját!

2021. július 29. csütörtök
huawei

SmartWatch

Már játszani is lehet a Huawei legújabb okosóráján

2021. július 29. csütörtök
apple watch 3 okosóra okoseszköz

Kütyük

Mennyire éri meg Apple Watch 3 okosórát venni?

2021. július 26. hétfő
honor
note

SmartPhone

Úgy néz ki a Galaxy Note szériának befellegzett

2021. július 22. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu