Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teszt: hogyan óvjuk és védjük mobilunkat?

egyéb kütyük

Teszt: hogyan óvjuk és védjük mobilunkat?

Terítéken a Gigatel legújabb mobiltelefon tokjai.

Mindennapjaink hű segítője és társa, a mobiltelefon igazán megérdemel némi védelmet, vagyis például egy olyan tokot, mely többek közt akár kényelmesebbé is teszi a készülék folyamatos hordozását.

A Gigateltől ezúttal három vadonatúj mobil tokot kaptunk rövid kipróbálásra, melyek közül a G17055-ös típusszámú K-OK modell egy kiváló minőségű anyagokat felvonultató, mágnescsatos, övre fűzhető példány. Az álló tokba többek közt olyan mobilokat helyezhetünk, mint például a Motorola U6, a Nokia 5300, vagy a Sony Ericsson Z610i.

A G17051-es K-OK tok ugyancsak övre fűzhető és mágnescsatos, de nem függőleges, hanem vízszintes kivitelű. A gyártó elsősorban olyan modellekhez szánja ezt a tokot, mint például a HTC Touch Diamond, az LG Prada, vagy a Nokia N95.

Végül, de nem utolsó sorban következzék a G17035-ös K-OK mobil tok, mely álló kivitelű és felül nyitott, vagyis egy laza mozdulattal bele tudjuk csúsztatni a mobilunkat, ami lehet akár egy Motorola V3x, egy LG Viewty, egy Sony Ericsson W910i, vagy mondjuk egy Nokia N85 (képünkön).



Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés