Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teszt: spéci kihangosító-headset páros

egyéb kütyük

Teszt: spéci kihangosító-headset páros

A Gigatel legfrissebb terméke egy vérbeli 2-in-1 megoldás.

A Blueaction BAC-200D névre keresztelt készülék egy 101x77x30 milliméter méretű és 125 gramm tömegű kis dobozka, mely alaphelyzetben egy asztali kihangosító szerepét tölti be. A gyári alapcsomag részét képező klipsszel azonban pillanatok alatt felrögzíthetjük autónk napellenzőjére, vagy belső visszapillantó tükréhez is a kis masinát, ami így azonnal autós kihangosító feladatokat lát el. Ebben eddig nincs is semmi különleges, az viszont már mindenképpen egyedi megoldás, hogy a kihangosítóból bármikor könnyen eltávolítható egy parányi headset, mely ezt követően már teljesen önálló életet képes élni.

A bekapcsoláshoz a headseten lévő multifunkciós gombot mintegy 6 másodpercig nyomva kell tartani, a telefonokkal történő párosítás gyerekjáték egyszerűségű. Bejövő hívások esetén az oldalélen elhelyezett LED-ek jelzik a hívófél telefonszámát. A hívást a multifunkciós gomb egyszeri megnyomásával fogadhatjuk, ellenben ha el szeretnénk utasítani, akkor gyorsan kétszer egymás után kell megnyomni azt. Hangtárcsázásra is lehetőség nyílik, ehhez viszont megfelelő mobiltelefonnal kell rendelkeznünk.

A hangerő az oldalsó élen elhelyezett tekerőgombbal szabályozható, a remek hangminőségről pedig fejlett zaj- és visszhangcsökkentő DSP technológia gondoskodik. A Bluetooth 2.0 kompatibilis Blueaction BAC-200D készenléti ideje maximum 200 óra, beszélgetési ideje pedig mintegy 6 óra.



Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés