Connect with us

technokrata

Teszt: Jabra BT2010 headset

egyéb kütyük

Teszt: Jabra BT2010 headset

A Gigatel által forgalmazott Jabra BT2010 egy igen csak szemrevaló és hasznos mobil kiegészítő.

Mivel egyre több országban szigorúan tiltják a vezetés közbeni mobiltelefon használatot, a sofőröknek autós kihangosítót, vagy headsetet kell vásárolniuk, már amennyiben a forgalomban is szeretnék használni telefonjukat. A Jabra BT2010 kiváló választás lehet az új headsetre vágyóknak.

A mindössze 50 milliméter hosszú, 24 milliméter széles és 22 milliméter vastag headset alig 11 grammot nyom a mérlegen, így – kis túlzással élve – azt mondhatjuk, hogy használója szinte észre sem veszi, ha a fülén van. A nagykapacitású integrált akkumulátor egy feltöltéssel maximum 7 órás beszélgetési időt, illetve 200 órás készenlétet tesz lehetővé.

Mivel összesen csak három gomb található az előlapon, a készülék használata szinte gyerekjáték egyszerűségű. Említést érdemel továbbá a Bluetooth 2.0 (EDR) támogatás, a headset 1.0 és handsfree 1.5 profilok kezelése, a Jabra Discreet Light funkciós LED jelzőfény, illetve a szabványos miniUSB csatlakozó aljzat. A termék dobozában a hálózati töltőn kívül egy szivargyújtós adaptert, egy USB kábelt és egy autós tartót is találunk.

A Jabra BT2010 headset ára a Gigatelnél bruttó 5.999 forint.Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin