Connect with us

technokrata

Új laptopokkal készül karácsonyra a Dell!

Laptop

Új laptopokkal készül karácsonyra a Dell!

Ezért piacra dobták legújabb laptop sorozatukat, amely élénk színekben is elérhető!

Decembertől már Magyarországon is elérhetők a Dell új laptop kollekciójának részét képező Inspiron 15 és 17 5000 laptopok. A számos színben, méretben és konfigurációban elérhető modellek az egész család számára lehetőséget kínálnak szórakozásra, alkotásra vagy akár munkára.

Inspiron 17 5000 Series Non-Touch Notebooks

Ragyogó színek és új formák

Az Inspiron 15 5000 tökéletes választás az egyéni felhasználók és a közös számítógépet használó családok számára, míg az Inspiron 17 5000 akár egy asztali számítógépet is kiválthat. Megszabadulhat a kábelerdőtől és bárhova magával viheti munkáit és szórakoztató tartalmait.

Legfontosabb jellemzők:

  • Új, vékonyabb kialakítás, és számos izgalmas színváltozat fekete, sötétszürke, fehér, sötétkék, kék és piros
  • Élénk, opcionális FHD felbontású kijelző a gyönyörű grafikához és választható érintőképernyő a 15 hüvelykes változaton
  • A TrueColor technológia akár kétszer élénkebbé és élethűbbé teszi a képeket és videókat
  • Opcionális infravörös kamera Windows Hello szolgáltatással: akár egyetlen pillantással bejelentkezhet (csak a 15 hüvelykes FHD érintőképernyős változatban)
  • DVD-meghajtó a további tárhelyhez és a videók megtekintéséhez
  • A hetedik generációs Intel Core processzoroknak köszönhetően a laptopok kiváló teljesítményt, gyors válaszidőt és bőséges tárhelyet kínálnak, emellett rendelhető hozzájuk különálló grafikus vezérlő is

Inspiron 17 5000 Series Non-Touch Notebooks

A Dell Premium Support szolgáltatás opcionálisan megvásárolható a modellekhez, amellyel megvédheti eszközét, bárhová utazik. Ez a Dell személyi számítógépekhez elérhető szolgáltatása, amely proaktív, automatizált hardveres és szoftveres támogatást nyújt az ügyfeleknek. A Dell az első és egyetlen olyan vállalat, amely olyan proaktív automatizált támogatást nyújt, ahol szakértő technikusok napi 24 órában állnak rendelkezésre. A hardver- és szoftverproblémákat pedig távoli diagnosztika után helyszíni szervizzel orvosolja.

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin