Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kétarcú személyiség: Itt a Vaio Duo 11

Laptop

Kétarcú személyiség: Itt a Vaio Duo 11

Az üzleti felhasználókat célozza meg a Sony a legújabb modelljével.

Sokan nem tudják, de a Sony már 1997 óta képviselteti magát a számítógép üzletágban a Vaio márkanév alatt futó termékeivel. A japán óriás ezalatt többször is jelentkezett táblagéppel a márkanév alatt, igaz, mostanában az Xperia név alá helyezik ezeket a készülékeket. Épp ezért sokakat meglepett, amikor alig fél évvel ezelőtt bemutatták a Vaio Duo-t, a Windows 8 alapú, laptopként és táblagépként egyaránt használható modellt.

duo_13_white_05_hero03-100040238-orig

A készülék átdolgozására nem kellett sokat várni, hiszen a Computex kiállításon bemutatkozott a 2013-as év Vaio Duo-ja. Az új modell még vékonyabb kialakítást kapott, emellett 11,6″-ről 13″-re növelték a FullHD felbontású képernyő méretét. A megjelenítő természetesen megkapta a gyártó TRILUMINOS nevű technológiáját, mely a korábbiaknál természetesebb képet tesz lehetővé. A Sony 2013-as modellpalettáját meghatározza az NFC, így ebből a készülékből sem maradt ki.

Duo_13_Black_28_hero06_PenStand-1

 

Az 1,33 kg-os Vaio Duo-ba egy 8 megapixeles kamera is került és azért, hogy a kreativitásunkat ne fékezhesse semmi, külön tárolóhelyet alakítottak ki a stylusnak is. Az 1400 dolláros áron piacra kerülő  Vaio várhatóan 10 órás működésre lesz képes. A  modell pontos specifikációit egyelőre nem árulta el a gyártó, de minden bizonnyal hamarosan megtudjuk, mivel már a nyáron piacra szeretnék dobni.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés