Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Lenovo bemutatta a ThinkStation E31 munkaállomásait

Laptop

A Lenovo bemutatta a ThinkStation E31 munkaállomásait

A többes szám azért jár, mert két különböző méretű konstrukciót is a piacra fog dobni a kínai gyártó. Egy gyengébbet és egy erősebbet.

Korszerű és olcsó. Ez jellemzi a Lenovo ThinkStation E31 munkaállomásokat. Az teljesen mindegy, hogy melyik variánst is vásároljuk meg, mindkettőben széles körűen választhatunk processzort, így akár egy Intel Xeon E3-1200-ast vagy az Ivy Bridge processzorok teljes spektrumát, a két különböző gépnek csupán a gépházmérete tér el. Az alaplapok egészen 32 GB-ig támogatják a RAM-bővítés lehetőségét, a gépeken kilenc darab USB port található, ebből négy ráadásul 3.0-ás, rendszerileg pedig a majdani Windows 8 futtatására is alkalmasak.

A nagyobb méretű gépházba összesen három darab merevlemez fér be, így akár 9 TB tárhelyünk is lehet, a kisebbikbe viszont csak két hely van. Opcionálisan bármelyikbe választhatunk SSD-t is. A grafikáról alapesetben egy Intel HD P4000 videokártya gondoskodik, de itt a gyártó szintén több választást ad, ugyanis akár egy nVidia Quadro Q4000-et is rakathatunk a gépbe, ha a nagyobbik tornyot vesszük meg, és Quadro Q600-as kártyát is kérhetünk, ha a kisebbik gép mellett döntünk. Egy rendkívül széleskörűen skálázható munkaállomás-családot kaptunk a Lenovotól, melynek mindkét alaptagja ugyanarról az árról, 629 dollárról indul júniusban.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés