Connect with us

technokrata

Megérkezett a legújabb magyar nyelvű Libre Office

Dotkom

Megérkezett a legújabb magyar nyelvű Libre Office

A LibreOffice for Windows használatával a vállalatok 50-60 százalékkal csökkenthetik az irodai programcsomagokra fordított költségeiket, miközben a zárt forráskódú alternatíváktól megszokott funkcionalitást élvezhetik, vállalati szintű támogatás mellett.

„A LibreOffice 3.4.5 for Windows a lehető legstabilabb szolgáltatásokat nyújtja ügyfeleink számára, hiszen a rendkívül megbízhatóan működő 3.4.5-ös közösségi változatban megjelent hibajavítások mellett olyan újdonságokat is tartalmaz, amelyek a közösségi LibreOffice esetében csak a későbbi verziókkal érkeznek. Ennek, illetve a Novell Magyarország támogatási szolgáltatásának köszönhetően a LibreOffice for Windows mellett döntő vállalatok biztosak lehetnek abban, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatáshoz jutnak hozzá” – nyilatkozta Hargitai Zsolt, a Novell Magyarország üzletfejlesztési vezetője.

A Novell Magyarország támogatási szolgáltatásainak köszönhetően, a LibreOffice for Windows felhasználói megfelelő képzésben, illetve a telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat előnyeiben is részesülhetnek. Az ügyfelek esetleges kéréseinek megfelelően, komolyabb átalakításokra is képes a vállalat fejlesztőcsapata, akár a forráskód szintjén is. Így bárki számára képes testre szabott szolgáltatásokat nyújtani a vállalat a nyílt forráskódú irodai programcsomag keretein belül.

A Novell által kiegészített, terméktámogatással érkező LibreOffice 3.4.5 for Windows a közösségi kiadásban elérhetőnél több, a telepítőbe csomagolt kiterjesztést is tartalmaz, köztük a Google Docs és a LanguageTool megoldásokat. Emellett a telepítő is tisztán MSI alapú. A Novell által gondozott változat olyan hibajavításokat is tartalmaz, amelyek a közösségi LibreOffice esetében csak a későbbi verziókban jelennek meg, például azon L3 hibák javításai, amelyek egy zárt dokumentumformátum betöltésekor jelentkeznek.

A LibreOffice 3.4.5 for Windows már elérhető Magyarországon. További információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra:Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin