Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető a Photoshop CS6

Laptop

Letölthető a Photoshop CS6

Az első jelentős kiadás 2010. április óta, számos új szolgáltatással és jelentős teljesítménybeli fejlesztésekkel.

Az Adobe ma bejelentette, hogy az Adobe® Photoshop® CS6 bétaverziója, amely bepillantást enged a digitális képfeldolgozás terén iparági szabványnak számító alkalmazás legújabb kiadásának funkcióiba, ingyenesen letölthető az Adobe Labs webhelyről. A felhasználók letölthetik a bétaverziót, kipróbálhatják, majd visszajelzést küldhetnek a termékfejlesztő csapatnak. A számos forradalmi újítást, szolgáltatást és lenyűgöző teljesítményt biztosító Photoshop CS6 bétaverziója Mac OS és Microsoft® Windows® platformokon érhető el. A végleges verzió várhatóan 2012 első felében érkezik.

„A Photoshop CS6 egy olyan mérföldkőnek számító kiadás lesz, amely rendkívüli sebességével és teljesítményével kiterjeszti a képfeldolgozás határait – mondta Winston Hendrickson, az Adobe kreatív médiamegoldásokért felelős részlegének alelnöke. – Alig vártuk, hogy megoszthassuk ügyfeleinkkel a Photoshop CS6 bétaverzióját, és nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogyan tudják használni az új verziót mindennapi munkafolyamataik során.”

A Photoshop CS6 bétaverziójának új szolgáltatásai

A Photoshop CS6 jól mutatja, hogy az Adobe a nagyobb teljesítményre, a varázslatos képalkotási megoldásokra és a kreatív eszközökre fektette a hangsúlyt, így a felhasználóknak teljesen új digitális képalkotási élményekben lehet részük. A legfontosabb szolgáltatások többek között a tartalomérzékeny eszközök új kiegészítései: A tartalomérzékeny javítás lehetővé teszi egy kép adott területének kijelölését, amelynek másolata a kép egy másik területének kitöltésére vagy „javítására” használható. A tartalomérzékeny mozgatás révén a felhasználók kijelölhetnek és varázslatos módon áthelyezhetnek egy adott objektumot a kép egy másik részére.

Az új Adobe Mercury Graphics Engine* rendszer lenyűgöző teljesítményt biztosít a rendkívül népszerű szerkesztési eszközök, például a Liquify, a Puppet Warp, a Transform és a Lighting Effects használata során. Emellett a modern, kifinomult felhasználói felületen sötét háttér beállítására is van lehetőség, ami még jobban kiemeli a képeket. Az új és továbbfejlesztett tervezési eszközök segítségével a tervek készítése minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb. A vektoros rétegek használatával szaggatott vonalak és átmenetes ecsetvonások helyezhetők el a képen, a kereshető rétegek segítségével pedig gyorsan megtalálható a kívánt réteg. Az új betűstílusok használata emellett lehetővé teszi a betűstílusok gyors javítását a terveken.

Emellett a Photoshop CS6 bétaverziója az Adobe Photoshop CS6 és az Adobe Photoshop CS6 Extended összes szolgáltatását tartalmazza, például az új 3D szerkesztési szolgáltatásokat, valamint a kvantitatív képelemzési képességeket. Ezek a szolgáltatások a Photoshop CS6 Extended kereskedelmi verziójában is megtalálhatóak lesznek.

Árak és elérhetőség

Az Photoshop CS6 bétaverziója angol és japán nyelven azonnal és ingyenesen letölthető. A telepítés során a felhasználóknak egyszeri alkalommal meg kell adniuk Adobe azonosítójukat a bejelentkezéshez és az online termékaktiváláshoz. A Photoshop CS6 bétaverziójának telepítésével kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.adobe.com/go/photoshopcs6 webhelyre. A felhasználók a Photoshop CS6 bétaverzió fórumán küldhetik el visszajelzéseiket. A felhasználók a Photoshop-csapattal a http://feedback.photoshop.com webhelyen, valamint a Facebook, a YouTube, a Photoshop.com blog vagy a Twitter oldalon léphetnek kapcsolatba.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés