Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Acer megint felkavarta az ultrabookok piacát

Laptop

Az Acer megint felkavarta az ultrabookok piacát

2012 a kínai elektronikai vállalatok felemelkedésének az éve, ez ma már nem kétséges. Az Acer új ultrabookja már az nVidia Kepler GPU-ját használja.

A kínai Acer, mely úgy döntött, hogy felhagy a gagyival (erről bővebben itt olvashat), a hannoveri CeBIT-en bemutatta legújabb ultrabook-sorozatát, melyből az M3 lett legizgalmasabb.

Az M3 az első ultrabook, melyben a régóta várt 28 nanométeres Kepler architektúrát használják a GeForce GT5640M grafikus gyorsító esetében. Ennek köszönhetően a legújabb játékok is gyönyörűen fognak futni az ultravékony, mindössze 20 mm vastag gépen, miközben az energiafogyasztás a 28 nm-es architektúrának és az Optimus technológiának köszönhetően igen alacsony marad, azaz 8 órás akkumulátoridővel büszkélkedhet az M3. A 15 colos Acer Aspire Timeline M3 Ultra-ba került egy DVD meghajtó, és megjelenésekor választhatunk a hibrid háttértároló (SSD+HDD) és a csak SSD modellek közül is. Árcédulát nem adtak a készülékhez az Acer-nél, de még ebben a hónapban elkezdi világhódító útját az M3.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés