Connect with us

technokrata

USB 3-as külső merevlemezek a Samsungtól

Laptop

USB 3-as külső merevlemezek a Samsungtól

Egy 25 GB méretű, Full HD felbontású film akár négy perc alatt átmásolható.

Az új Samsung HDD-termékcsalád tagjai a belépőszintű M2 Portable és a prémium kategóriás C2 Portable 3.0. Az M2 hullámszerű, matt bevonata véd a karcolások és ujjlenyomatok ellen, lekerekített, íves oldalai pedig kényelmes fogást biztosítanak. Az USB 2.0/3.0-ás csatlakozóval érkező meghajtók akár 1 terabyte-os kapacitással is elérhetők fekete, bézs, szürke és narancs színekben.

Az átlátszó, magas fényű fedlappal, kristályosított mintázattal rendelkező C2 Portable 3.0 biztonsági másolat készíthető a Samsung Drive Managernek köszönhetően. A Superspeed USB 3.0 technológiával is felszerelt C2 maximális kapacitása szintén 1 terabyte. Rubinvörös, valamint szürke színekben lesz kapható.

Az M3 asztali állomás az M2 sorozathoz hasonló esztétikus kivitelben lesz kapható. Lekerekített élű, karcsúbb kialakításának köszönhetően kevés helyet foglal az asztalon. A meghajtó elején lévő LED fények a működési állapotot jelzik. Az eszköz teljes mértékben kompatibilis az USB 2.0/3.0-ás eszközökkel. Az M3 1, 1,5, valamint 2 terabyte-os változatban, fekete és bézs színekben lesz elérhető.

Samsung M2-M3 USB3 winchester.jpg

A felhasználók az M3-hoz járó Samsung Drive Manager szoftver egységes felhasználói felületén többek között biztonságos virtuális meghajtót hozhatnak létre, beállíthatják az automatikus vagy folyamatos biztonsági mentést, valamint olyan további funkciókat érhetnek el, mint a hardver állapotának kiértékelése, a lemezformázás és az energiafogyasztás beállítása.

Az új HDD-modellek 2011 második negyedévében érkeznek Magyarországra, 23-26 ezer forintos bruttó áron. Az M2 sorozat 2011. április közepétől, a C2 sorozat és az M3 állomás várhatóan 2011 júniusától kapható hazánkban.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu