Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zebra G: A leggyorsabb, egyben a legkisebb asztali hőnyomtatók

Laptop

Zebra G: A leggyorsabb, egyben a legkisebb asztali hőnyomtatók

A Zebra G-sorozatot elsősorban egészségügyi, gyógyszeripari és gyáripari alkalmazásra fejlesztették ki. Az új sorozat kategóriájában a legkisebb mérettel, ugyanakkor a legnagyobb nyomtatási sebességgel büszkélkedhet.

“A Zebra G-sorozata az asztali nyomtatók új, kifinomultabb generációját képviseli – mondja Halász Árpád, a Zebra dél- és kelet-európai értékesítési vezetője -, melyhez intenzív kutatás-fejlesztés vezetett.” Az új generáció kivételesen jól és rugalmasan kezelhető: a nyomtatási megoldások számos vezeték nélküli hálózati csatlakozási lehetőség és konfigurációs változat mellett egyedi igényekre is szabhatók.

“A gyógyszeripari alkalmazásban például nagyon fontos, hogy a nyomtatott címkék vízállóak legyenek, és ellenálljanak a hő- vagy UV fényhatásoknak csakúgy, mint a háztartásban előforduló mosószereknek,” – hoz fel egy példát Halász Árpád. “A G-sorozat nyomtatóihoz a Zebra a felhasználók igényeihez alkalmazkodva biztosítja a speciális kiegészítőket, legyen szó postai, kereskedelmi, biztonsági, szállítmányozási, vagy akár szórakoztatási alkalmazásokról” – sorolja az igazgató.

#img1#

A G-sorozat nyomtatói úgy direkt termál, mint kombinált direkt termál/termál transzfer változatban is kaphatók. A Zebra a nyomtatáshoz szükséges minden kiegészítőt is maga biztosítja, így a felhasználók kompatibilitási gondok nélkül állíthatják elő a kívánt címkéket, nyugtákat, szállítóleveleket, azonosító csuklópántokat, kártyákat vagy belépőjegyeket.

A G-sorozat leggyorsabb képviselője, a GX modell másodpercenkénti 150 mm-es nyomtatási sebességével páratlan teljesítményt tesz lehetővé minden alkalmazási területen. A Zebránál azonban a nagy kapacitás nem megy a méret rovására: az új generációs asztali nyomtatók kategóriájukban a legkisebbek, így nem foglalnak fölösleges helyet a zsúfolt munkaasztalokon.

A G-sorozat nyomtatóinak legfőbb felhasználási módjai:

Irodai alkalmazás: A helytakarékos kialakítás és a nagy nyomtatási sebesség növeli az irodai hatékonyságot – kategóriájában a legkiemelkedőbb megoldást nyújtja a címkenyomtatás terén.

Posta és küldemény: Kiváló minőségű cím- és nyugtanyomtatás valamint bélyegzés – nagyobb hatékonyságot biztosít postai és expressz küldemények esetében.

Kereskedelem: Az üzleti forgalom bármely területén alkalmazható a blokknyomtatástól a nyugta- és utalványnyomtatásig. Kiszállítási és átvételi címkék és visszaküldendő termékeket jelölő címkék, valamint termékleírások, és frissáru felcímkézés esetében is kiválóan használható.

Gyártás: Tartós, jó minőségű szállítási és átvételi címkék, termékfelcímkézés, és a gyártási folyamat fázisait jelölő címkék.

Egészségügy: Biztonságosabb adattárolás a betegek személyes adatait rögzítő csuklópánt egyszerű és hatékony vonalkód nyomtatása révén. Dokumentumok, röntgenfelvételek, laborcímkék és egészségügyi eszközök vonalkóddal való ellátása.

Biztonság: Látogatók és vendégek azonosítása, adat visszakeresés hatékonyabbá tétele, és parkoló cédulák helyben történő nyomtatása.

Tömegközlekedés: Beszállókártyák, csomagcímkék, valamint jegyek gyors és hatékony nyomtatásával elkerülhető a sorban állás.

Vendéglátás, szolgáltatások és szabadidő: Síbérletek és jegyek, belépők és nyugták gyors és kiváló minőségű, helyben történő nyomtatása.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés