Connect with us

Hirdetés

technokrata

XAPT megoldás a Caterpillar konferencián

Laptop

XAPT megoldás a Caterpillar konferencián

Az XAPT az észak-amerikai Caterpillar dealerek éves konferenciáján a NADITA-n Las Vegasban mutatta be azt a speciális megoldását, amelyet Microsoft Dynamics AX plarformon fejlesztett a dealerek számára.

Az XAPT Hungary Kft. megoldása dealeri hálózattal dolgozó – például haszonjármű – nagyvállalatok teljes belső ügyviteli rendszerét és folyamatait lefedi, így az értékesítés mellett a szervizelés, bérbeadás és az alkatrész ellátás feladatait is támogatja. A megoldás első verzióját (Axapta 3.0 alapon) a magyar Huntraco kezdte el használni 2005-ben, hamarosan indul az Egyesült Államokban a Kelly Tractor rendszere, a Dean Machinery pedig 2008-ban döntött a bevezetésről.

A NADITA (North American Dealer Information Technology Association) rendezvényen szinte valamennyi észak-amerikai Caterpillar dealer képviseltette magát legfelső szintű döntéshozókkal és IT vezető szakemberekkel, a konferencia meghívottai között voltak a Microsoft észak amerikai vezetői is. A las vegas-i rendezvényen az XAPT munkatársai Ian Harrill értékesítésért felelő alelnök vezetésével plenáris előadás és workshop keretében élő szoftverbemutatókat tartottak, és megszólalt a rendszert használó Kelly Tractor (www.kellytractor.com/) informatikai vezetője, John Rose a bevezetés tapasztalatairól, továbbá a rendszert 2008. decemberében megvásároló Dean Machinery tulajdonosa, Lori Dean a kiválasztásról.

Az XAPT által kifejlesztett szoftver olyan általánosan használható megoldást nyújt, amellyel egy közép- vagy nagyvállalkozás a belső folyamatok teljes skáláját le tudja fedni.

“A világ legkülönbözőbb pontjain hasonló problémákkal, ügyféligényekkel és folyamatokkal találkozhatunk; erre a mostani konferencia is élesen rávilágított” – mondta Schvarcz Zoltán az XAPT Hungary kft. ügyvezető igazgatója. “A kezdetben magyar cég számára kifejlesztett megoldás továbbfejlesztése ugyanúgy alkalmas az észak-amerikai Caterpillar dealerek kiszolgálására, mint ahogy Távol-Keletről és Dél- Amerikából  is vannak érdeklődőink. A Microsoft Dynamics AX 2009-alapon kifejlesztett rendszer kellően kidolgozott és rugalmasan továbbalakítható, hogy gyakorlatilag bármely ügyféligénynek megfeleljen nagyobb vagy kisebb, kereskedelemmel, szervízzel vagy bérléssel foglalkozó vállalat számára.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés