Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újgenerációs sebességmérő

Laptop

Újgenerációs sebességmérő

Ettől a spéci traffipaxtól nem kell félnünk: hamarosan érkezik a népszerű PC-s sebességmérő legújabb kiadása.

A Futuremark az elmúlt évtizedben immár jó párszor letette a névjegyét a PC-s benchmarkok piacán, és hamarosan várhatóan újra hallat magáról. A cég legutóbb tavaly tavasszal jelentkezett új fejlesztéssel, ekkor debütált ugyanis a 3DMark Vantage, mely villámgyorsan a valós idejű DirectX 10 teljesítménymérés ipari szabványává vált, nem csak a játékosok, hanem többek közt a gyártók és a rendszerépítők körében is.

A Futuremark képviselői egyelőre elég szűkszavúan nyilatkoznak a legújabb fejlesztésekről, azt viszont már most is tudni lehet, hogy a munkálatok gőzerővel folynak, és remélhetőleg már nem kell sokat várnunk a minden korábbinál gyönyörűbb grafikát és rendkívül fejlett grafikus motort felvonultató újdonság megjelenésére. Az új szoftver könnyen kikövetkeztethető módon immár a DirectX 11-re fog fókuszálni.

Az ATI/AMD nemrégiben jelentette be első DirectX 11 kompatibilis termékeit és hasonló lépésre készül rövidesen a nagy ellenlábas Nvidia is. Az elmúlt napokban jelent meg egyébként az első DirectX benchmark, még pedig Uniengine néven.

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés