Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új szünetmentes az APC-től

Laptop

Új szünetmentes az APC-től

Az APC by Schneider Electric, az integrált kritikus energiaellátási és hűtési megoldások gyártója bemutatta az APC Symmetra PX 160 szünetmentes tápegységet, amely opcionális integrált moduláris energiaelosztást tartalmaz az adatközpontokhoz.

Az új generációs Symmetra PX rendszer kétszeres teljesítményt, nagyobb hatékonyságot és hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít akár 25 százalékkal hosszabb üzemidő mellett. A Symmetra az integrált akkumulátor- elosztószekrényének köszönhetően 63 százalékkal csökkenti a megoldás helyigényét.

A Symmetra PX egy valóban moduláris rendszer, amely célzott és redundáns modulokból áll (tápellátás, elosztás, intelligencia, akkumulátor és áthidalás), melyeket úgy terveztek egymás mellé, hogy gyorssá és hatékonnyá tegyék a szervizelést. Ez az architektúra kiküszöböli a pazarlást és csökkenti a teljes birtoklási költséget, így pontosan tervezhető a tápellátás és az üzemidő az igények növekedésének vagy a nagyobb rendelkezésre állási követelményeknek megfelelően.

A Symmetra PX integrált moduláris energiaellátás-elosztást tartalmaz, amely a piacon ma elérhető legrugalmasabb megoldás. Moduláris, működés közben cserélhető energiaelosztó modulja segítségével az új szünetmentes tápegység a nagy rendelkezésre állás igényeit is ki tudja szolgálni, így leállás és elektromos szerelés nélkül is könnyen és gyorsan bővíthető. A Symmetra PX az APC InfraStruXure architektúra központi eleme a kis és közepes adatközpontok számára, de a nagyobb adatközpontok egyes zónáit is képes ellátni.

Az infrastruktúra összetevőinek pontos méretezése az APC egyik alapelve. Célunk a kiszámíthatóbb, pazarlásmentes adatközponti környezet biztosítása, amely energiát takarít meg, növeli a rendelkezésre állást és skálázható a jövőbeli növekedésnek megfelelően – mondta Szarka Attila, az APC vezető rendszermérnöke. A Symmetra PX az adatközpontok egyre szűkösebb helykínálatára megoldást kínáló új és kompakt kialakításban 160 kW áramellátás-védelmet, integrált moduláris energiaelosztást, nagyobb hatásfokot és megnövelt akkumulátor-élettartamot kínál, miközben helyigénye 63%-kal kevesebb egy hasonló 80 kW-os megoldásénál. Az energiaellátási és rack-konfigurációik pontos méretezésével a vállalatok a kisebb kezdeti tőkebefektetés és üzemeltetési költségek előnyeit is élvezhetik – tette hozzá Szarka Attila.

Az InfraStruXure architektúra szerves részeként a Symmetra PX kialakítása egyszerűbb, így az üzemeltetés és bővítés során is könnyebben kezelhető. Öntesztelő képességei és szabványosított moduljai minimálisra csökkentik az emberi mulasztás lehetőségét, ezáltal nő az adatközpontok és a számítógéptermek általános megbízhatósága. Emellett a Symmetra PX termékcsalád jelenlegi tagjainak fő jellemzőit szintén biztosítja: redundáns és skálázható. Emelett a nagyobb teljesítménysűrűségű kialakítás és a működés közben cserélhető moduláris energiaelosztás segíti a rendelkezésre állás és a gyorsaság biztosítását, miközben csökkenti a teljes birtoklási költséget.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés