Connect with us

technokrata

Új NetBotz biztonsági- és környezetfelügyeleti megoldások érkeztek

Laptop

Új NetBotz biztonsági- és környezetfelügyeleti megoldások érkeztek

Az APC by Schneider Electric bemutatta a NetBotz biztonság- és környezetfelügyeleti termékeinek új generációját.

Az új termékcsalád komoly továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik: többek között javult a kamerák és a kábelezés támogatása, támogatott a Power over Ethernet (PoE, Ethernet hálózaton keresztüli áramellátás), valamint az új NetBotz kialakítása jobban megfelel az ipari környezetnek.

A NetBotz olyan, IT hálózaton keresztül hozzáférhető készülékcsalád, amely észleli a kulcsfontosságú hálózati infrastruktúra rendelkezésre állását fenyegető környezeti jellemzőket illetve az emberi tevékenységeket (hőmérséklet, füst és tűz, víz, páratartalom, ajtónyitás és mozgás) és riasztást küld azokról. A skálázhatóság a legkisebb hálózati helyiségektől a nagy adatközpontokon keresztül egy teljes vállalatot lefedő rendszerig terjedhet, a moduláris kialakítás pedig lehetővé teszi az egyedi beállításokat, például CCTV kamerák integrációját.

Nagy számú berendezés telepítése esetén az InfraStruXure Central hatékonyan támogatja a különböző gyártók berendezéseiből álló fizikai infrastruktúrának menedzsmentjét, akár egy nemzetközi nagyvállalat szintjén is. A valós idejű berendezésfelügyelet, a kamerás megfigyelési megoldások, a személyre szabható jelentések, a private network lehetősége, a fejlett biztonsági megoldások és az azonnali riasztások lehetővé teszik a kritikus események és trendek gyors felismerését és megoldását.

Az IP-kamerák és video felügyelet integrálása a NetBotz rendszerbe jó példa az APC és a Pelco – mindkettő a Schneider Electric márkája – együttműködésével létrehozott, könnyen használható, teljes körű megoldásra. Az új NetBotz termékek 2009 áprilisától világszerte elérhetőek.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin