Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új LG háttértárolók a magyar piacon

Laptop

Új LG háttértárolók a magyar piacon

Az LG Electronics bevezeti gyors és elegáns háttértárolóit (XD1) Magyarországon is. Az LG XD1 háttértárolói sem kötnek kompromisszumot a funkcionalitás és az elegáns formatervezés terén.

A vállalat a hordozható merevlemezek olyan családját vezeti be itthon, amely lényegesen előnyösebb külsővel büszkélkedhet, mint a megszokott asztali eszközök. Az elegáns, könnyű és karcsú kialakítású XD1 vörös és fekete színekben lesz kapható, de a felhasználók a színeken túl a 120GB, 160GB, 250GB vagy 320GB tárolókapacitású készülékek közül választhatnak. Sőt az LG által kínált XD1-ek típustól függően USB vagy együttesen eSata és USB 2.0 csatlakozást kínálnak, amelyek 480 Mb/s átviteli sebességre képesek.

A hordozható készülékek általában nagy igénybevételnek vannak kitéve, ezért a biztonságos működés érdekében az LG új, merevlemezes tárolóit beépített rázkódásvédelemmel és hűtéssel látta el. A karcolódás és ütések elleni védelem érdekében pedig puha bőrtokban lesznek kaphatók, amelyben külön zseb van az USB-kábel számára.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés