Connect with us
Hirdetés

technokrata

Új fejlesztések a HP Adaptív Infrastruktúra portfóliójában

Laptop

Új fejlesztések a HP Adaptív Infrastruktúra portfóliójában

A HP új szoftveres megoldásokkal bővítette az Adaptív Infrastruktúra (AI) portfolióját: továbbfejlesztette a HP Insight Dynamics – VSE-t, az iparág első olyan szoftveres alkalmazását, amely mind a virtuális, mind a fizikai erőforrásokat együttesen tudja kezelni, az Insight Orchestration-t és az Insight Recovery-t. Ezek adják majd alapját a 2009-re tervezett fejlesztéseknek is.

A gazdasági válság idején nagyon fontos, hogy a vállalatok alacsonyabb költségekkel üzemeltetethessék IT-infrastruktúrájukat. A HP AI platformja állandó készenlétet biztosít és minimális, vagy egyáltalán semmilyen emberi beavatkozást nem igényel.

Az új Insight Orchestration rendszer drasztikusan csökkenti a tervezés, beállítás és rendszerindítás közt eltelt időt. Az adminisztrátorok ezentúl olyan sablonokat hozhatnak létre, amelyek meghatározzák a szervereken futó különböző alkalmazások futtatásához szükséges infrastruktúrát, valamint hozzárendelik az igényelt tárhelyet és hálózati erőforrásokat – közölte a HP az ICTPress-el.

Az Insight Orchestration-höz tartozik még egy internet alapú portál és integrált munkafolyamat-motor, amely gyorsabb és következetesebb végrehajtást tesz lehetővé az egész adatközpontban, kiküszöbölve ezzel az emberi hibalehetőséget. A megoldás elérhető a HP ProLiant szervereken és hamarosan a HP Integrity szervereken is hozzáférhető lesz.

A megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén, mindössze egy gombnyomással újraindíthassanak távoli, valós vagy virtuális szervereken futó alkalmazásaikat. A rendszer csökkenti a szerverek üzemszünettel kapcsolatos kockázatainak költségét és költséghatékony adat-visszaállítási lehetőséget biztosítanak a HP pengeszervereken és a VMware szervereken futó virtuális alkalmazások számára.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés