Connect with us

Hirdetés

technokrata

SaaS Disztribútor lett az Atigris

Laptop

SaaS Disztribútor lett az Atigris

Az ATIGRIS Informatika ZRt. és a Central Europe On-Demand Zrt. 2009. május 1-i hatállyal disztribútori megállapodást kötöttek. A disztribútori megállapodás alapján az ATIGRIS megkezdte a Central Europe On-Demand, az egyetlen Közép-Európában regionálisan működő SaaS (Software as a Service) által hostolt szolgáltatások viszonteladókon keresztül történő értékesítését.

Az így elérhető szolgáltatások jelenleg a Microsoft Exchange 2007 alapú levelezés a Microsoft ForeFront vírusvédelmi és levélszemét szűrési szolgáltatásokkal együtt, Microsoft Windows SharePoint Services 3.0 csoportmunka, Microsoft Office Communications Server 2007 egységes üzenetkezelés és BackUp Agent Automatikus Mentés és Visszaállítás (ABR), melyeket még a 2009-es üzleti évben a két társaság bővíteni fog. A Central Europe On-Demand a különféle vertikális szegmensekben kínált szolgáltatásokat Közép-Európa vezető távközlési szolgáltatóin keresztül nyújtja.

Meglevő és leendő ügyfeleiknek a SaaS viszonteladók azonnal, professzionális szolgáltatóként mutatkozhatnak be anélkül, hogy beruházást és kockázatot kellene vállalniuk saját hosting infrastruktúra és kompetencia kiépítéséhez, fenntartásához. Az ATIGRIS kezdetben a hasonló szolgáltatásokat nyújtó vagy ezt tervező és eddig főként saját infrastruktúrát építő, SPLA licencelésre támaszkodó viszonteladóinak és ISV-knek ajánlja a SaaS szolgáltatások továbbértékesítését.

Az ATIGRIS  SaaS viszonteladóinak ügyfélköre kikerülhet a kis-, a közepes vagy akár a nagyvállalatok közül, de a leginkább az informatikai szempontból 100 fős vagy kisebb cégek számára lehet vonzó az IT közmű szolgáltatásként való megvásárlása, szemben a házon belüli megvalósítással és fenntartással. Különösen igaz ez az induló, “zöld mezős”  vállalkozásokra vagy az elavult belső vállalati rendszerek elkerülhetetlen korszerűsítésével szembesülő cégekre.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés