Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagyobb kapacitás és fokozott tempó

Laptop

Nagyobb kapacitás és fokozott tempó

Megérkezett a második generációs Kingston SSDNow V+ meghajtó.

A Kingston bejelentette a második generációs Kingston SSDNow V+ mozgóalkatrész nélküli meghajtóját. Az újdonság Windows 7 TRIM támogatással rendelkezik, akár 512 GB-os méretben is megvásárolható és gyorsabb az előző generációnál.

A Kingston SSDNow V+ meghajtó a TRIM támogatással élettartama végéig megőrzi optimális írási sebességét. A PCMark Vantage 1.0.1 for Windows 7 szoftverrel végzett mérések során az 512 GB méretű Kingston SSDNow V+ meghajtó 28264 pontot ért el, míg a 7200 percenkénti fordulatszámú merevlemez csak 3294 pontot.

A PCMark Vantage 1.0.1 for Windows 7 tesztsorozatokat végez el, mint például az operációs rendszer indítása, fényképek importálása, zene hozzáadása a Windows Media Center műsortárához, illetve alkalmazások betöltése. Az elért pontszám az egy másodperc alatt áthelyezett bájtok számát jelzi.

A Kingston SSDNow V+ meghajtó a Kingston SSDNow mozgóalkatrész nélküli meghajtó-termékcsaládjának legújabb tagja. A meghajtó 64 GB, 128 GB, 256 GB és 512 GB kapacitással kapható. A meghajtó elérhető egy másolószoftvert, USB 2,5 colos házat, 2,5-3,5 colos rögzítőkészletet és SATA adat- és elektromos kábelt tartalmazó csomagban is.

A Kingston SSDNow V+ termékekhez hároméves jótállás és 24 órás technikai támogatás jár.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés