Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mindenki lehet rendező, itt a Live Movie Maker

Laptop

Mindenki lehet rendező, itt a Live Movie Maker

A Microsoft bejelentette, hogy elkészült a Windows Live Movie Maker nevű új alkalmazás, amelynek segítségével bárki filmeket készíthet saját fotói és videói felhasználásával.

A Windows Live Services keretében elérhető egyéb alkalmazásokhoz (Hotmail, Windows Live Messenger, Skydrive, Windows Live Spaces) hasonlóan a Windows Live Movie Maker is bárki számára ingyenesen elérhető lesz.

A szoftver használatának és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően a jövőben nem kell órákat tölteni egy rövidfilm elkészítésével. Az AutoMovie funkció egyszerűen összefésüli a kiválasztott fényképeket, speciális effekteket és a hozzájuk rendelt zenéket is. A tapasztaltabb felhasználók pedig minden bizonnyal élvezettel fogják felfedezni az alkalmazás nyújtotta számos speciális animációt, effektet és egyéb érdekességet.

A Movie Maker segítségével a videomegosztás is egyszerűbb és gyorsabb lesz. Az elkészült alkotások az alkalmazás főmenüjéből könnyedén feltölthetők az olyan népszerű közösségi hálózatokra, mint a Facebook vagy a Youtube. A videók elmenthetők akár HD formátumban, ha valaki televízión szeretné megnézni azokat, akár gyengébb minőségben, hogy mobil eszközökön vagy e-mailben is könnyen kezelhetőek legyenek.

A szoftver az egyik első olyan alkalmazás, amely speciálisan a Windows 7 operációs rendszer felhasználói számára lett kifejlesztve. A Windows 7 operációs rendszer megléte nem, de legalább Windows Vista megléte szükséges az alkalmazás működéséhez. Az új operációs rendszer felhasználói a Windows Live Movie Maker segítségével kezelhetik HD felbontású videóikat vagy a QuickTime, AVCHD és MPEG4 kiterjesztésű dokumentumaikat is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés