Connect with us
Hirdetés

technokrata

Megszűnik a projektor árnyéka és a vakítás

Laptop

Megszűnik a projektor árnyéka és a vakítás

A SMART Technologies bemutatja a SMART Board 685ix interaktív táblarendszert – egy olyan nagyfelbontású és nagyteljesítményű csoportmunkát elősegítő eszközt, amely gyakorlatilag teljesen megszűnteti az árnyék-hatást és kizárja a lehetőségét, hogy a projektor fénye a felhasználó szemébe világítson.

A komplett rendszer egy SMART Board 685 interaktív táblából és egy falra szerelhető, kivételesen rövid hatótávú UX60 típusú szélesvásznú projektorból áll. A kivetítőt 16:10 képarány és a WXGA felbontás (1280×800) jellemzik. Mivel egyre több multimédia és videó tartalomfejlesztő vált szélesvásznú képarányra, a projektor szélesvásznú formátuma révén a SMART Board 685ix rendszer időtálló befektetés lehet iskolák, felsőoktatási intézmények és üzleti vállalkozások számára. A SMART Board 685ix nagyfelbontású, kiváló minőségű képet, és egyszerű, közvetlen hozzáférést biztosít a különböző perifériákhoz, így használata első osztályú élményt jelent.#img1#

Az UX60 projektor a Texas Instruments DLP Brilliant Color technológiáját használja a magas kontrasztok, a pompás színek és az élettel teli, tiszta képek érdekében. A DLP technológia kiküszöböli a színromlást, és biztosítja, hogy a színek többéves használat után sem fakulnak meg. A különösen rövid hatótávú projektor közvetlenül a tábla fölött helyezkedik el a falra erősítve, és mindössze 41 centiméternyire emelkedik ki a fal síkjából. A rendszert bővített kezelőpanellel látták el, amivel ki-be kapcsolható a készülék, kiválasztható a bemeneti jel forrása, állítható a hangerő, valamint helyet kapott egy USB port is.

A kábelkezelő csomag integrált VGA, USB és audió csatlakozóival könnyedén csatlakoztatható bármilyen PC vagy Mac. A kivetítő az egyszerű karbantartás érdekében hálózatra is köthető. Így lehetővé válik, hogy a technikus vagy a rendszergazda távolról végezzen el bizonyos feladatokat vagy diagnosztikai teszteket, így csökkentve a munka idejét és költségét. Az LCD technológiát alkalmazó projektorokkal ellentétben az UX60 típusú kivetítő nem tartalmaz szűrőt és nem igényel tisztítást havonta.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu