Connect with us

technokrata

Megjelent a Nav N Go Limousine legújabb változata

Laptop

Megjelent a Nav N Go Limousine legújabb változata

Már műszerfalba épített képernyőn is élvezhető a valósághű 3D-s navigáció, hiszen megjelent a beépíthető Nav N Go Limousine termékhez kompatibilis, Nav N Go iGO 8 alapú navigációs szoftver. Az új szoftververzió további olyan fejlesztéseket is tartalmaz, melyek még könnyebbé teszik a tájékozódást.

Az autóba épített képernyőkkel működő Nav N Go Limousine új szoftververziója valósághű 3D-s megjelenítést alkalmaz, így a navigációs képernyőn életszerű domborzatot, többszintű utakat és 3D-s tereptárgyakat, akár híres épületeket is láthatunk menet közben. Újdonságként a szoftverben is megjelennek a tájékozódást megkönnyítő útjelző táblák, melyek főleg autópályán való közlekedéskor segítenek megtalálni a jó haladási irányt. Hasonlóan hasznos a sávinformáció is, valamint a madártávlat mód, illetve az egyirányú utcák és házszámok feltüntetése.

Az új szoftververzió már a legfrissebb, 2008. negyedik negyedévi teljes Európa térképet tartalmazza. A Tele Atlas Nyugat-Európa, és a Nav N Go egyedülállóan részletes Kelet-Európa térképcsomagja kifogástalan lefedettséget nyújt 43 országban.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin