Connect with us

technokrata

Megérkezett az Exchange 2010 béta

Laptop

Megérkezett az Exchange 2010 béta

A Microsoft Corp. ma kibocsátotta a Microsoft egységes kommunikációs termékcsaládjához tartozó Microsoft Exchange Server 2010 nyilvános bétaváltozatát.

A Microsoft Office-hoz kötődő termékek következő hullámához tartozó Exchange 2010 az első olyan szervermegoldás, amely a helyben telepített szoftverként és online szolgáltatásként történő használatot egyaránt támogató, új generációs Microsoft szervertechnológia jegyében készült.

Az Exchange 2010 új integrált e-mail archívumot és különféle költségcsökkentő és felhasználói élményt javító jellemzőket is tartalmaz. A nyilvános béta mától tölthető le a http://www.microsoft.com/exchange/2010 címről.

Az Exchange Server 2010 az idei év második felében kerül piacra. A Microsoft Office 2010 és a hozzá kötődő termékek technikai előzetese (TP) 2009 harmadik negyedévében jelenik meg, piaci bevezetésük pedig 2010 első felében várható.

Az Exchange 2010 a Microsoft Office-hoz kötődő termékek következő hullámának elsőként bevezetett tagja. Az Exchange mellett a Microsoft Office 2010, Microsoft SharePoint Server 2010, Microsoft Visio 2010 és Microsoft Project 2010 szoftvereket tartalmazó új hullám célja, hogy egységes használati élményt biztosítson minden eszközön, megkönnyítve ezzel a felhasználóknak a dokumentumok létrehozását, szerkesztését és a tetszőleges helyszínről folytatott együttműködést. A költségcsökkentés érdekében a Microsoft új vásárlási és licenckezelési modellt vezet be, bővíti az informatikusok számára a telepítési és üzemeltetési lehetőségek körét, és szélesebb platformot biztosít a fejlesztőknek az új alkalmazások létrehozásához.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu