Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett az Exchange 2010 béta

Laptop

Megérkezett az Exchange 2010 béta

A Microsoft Corp. ma kibocsátotta a Microsoft egységes kommunikációs termékcsaládjához tartozó Microsoft Exchange Server 2010 nyilvános bétaváltozatát.

A Microsoft Office-hoz kötődő termékek következő hullámához tartozó Exchange 2010 az első olyan szervermegoldás, amely a helyben telepített szoftverként és online szolgáltatásként történő használatot egyaránt támogató, új generációs Microsoft szervertechnológia jegyében készült.

Az Exchange 2010 új integrált e-mail archívumot és különféle költségcsökkentő és felhasználói élményt javító jellemzőket is tartalmaz. A nyilvános béta mától tölthető le a http://www.microsoft.com/exchange/2010 címről.

Az Exchange Server 2010 az idei év második felében kerül piacra. A Microsoft Office 2010 és a hozzá kötődő termékek technikai előzetese (TP) 2009 harmadik negyedévében jelenik meg, piaci bevezetésük pedig 2010 első felében várható.

Az Exchange 2010 a Microsoft Office-hoz kötődő termékek következő hullámának elsőként bevezetett tagja. Az Exchange mellett a Microsoft Office 2010, Microsoft SharePoint Server 2010, Microsoft Visio 2010 és Microsoft Project 2010 szoftvereket tartalmazó új hullám célja, hogy egységes használati élményt biztosítson minden eszközön, megkönnyítve ezzel a felhasználóknak a dokumentumok létrehozását, szerkesztését és a tetszőleges helyszínről folytatott együttműködést. A költségcsökkentés érdekében a Microsoft új vásárlási és licenckezelési modellt vezet be, bővíti az informatikusok számára a telepítési és üzemeltetési lehetőségek körét, és szélesebb platformot biztosít a fejlesztőknek az új alkalmazások létrehozásához.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés