Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ismét magyar cég a Microsoft döntősök között

Laptop

Ismét magyar cég a Microsoft döntősök között

A Microsoft Corp. bemutatta 2009-es “Az Év Microsoft Partnere” díjának nyerteseit és döntőseit. Az évente kiosztott díj azokat a Registered, Certified és Gold fokozatú partnereket jutalmazza, akik példaértékű megoldásokkal látták el ügyfeleiket az elmúlt évben.

A díj nyerteseit és döntőseit a világ minden tájáról beérkező, közel 2000 nevezés közül választották ki, az alapján, hogy mennyire elkötelezetten használják a Microsoft technológiáit az ügyfelek igényeihez igazodó, nemzetközileg is jelentős megoldások nyújtására. A díjazottak és döntősök a vállalat 2009. július 13. és 16. között megrendezendő globális partnerkonferenciáján (Microsoft Worldwide Partner Conference) vehetik át az elismerést New Orleansban.

A döntősök között ebben az évben is szerepel egy magyar cég, az IPR-Insights Kft, amely a Software Asset Management Partner of the Year (az év szoftvergazdálkodási partnere) kategóriában került a legjobb három közé.

Az IPR-Insights pályázatának címe “Comprehensive software asset management services” volt. Ebben azt mutatta be a cég, hogy szoftvereszköz menedzsment informatikai, jogi és számviteli területein nyújtott magas színvonalú szolgáltatások milyen módon segítették az ügyfelei problémáinak megoldását, a racionális és költséghatékony gazdálkodást, a jelentős megtakarítások elérését. A zsűri fontosnak tartotta, hogy az IPR-Insights úttörő szerepet vállal a magyar szoftvergazdálkodási kultúra fejlesztésében: az ISO 19770 szabvány honosításával (MSZ ISO/IEC 19770-1), a vállalatok számára nyújtott képzési programokkal, szakértői megjelenéseivel és a piaci szereplőkkel közösen folytatott kitartó sajtókommunikáció segítségével sikerült elérni, hogy a magyar vállalatok mára a szoftvergazdálkodást a nagyvállalati informatika elengedhetetlen feladatai közé sorolják.

“Nagy megtiszteltetés számunkra ez az eredmény. Azt mutatja, hogy az évekkel ezelőtt megkezdett munka nemzetközi szinten is jelentős minőséget képvisel. Különösen értékes ez az elismerés annak tudatában, hogy az IPR-Insights egyedüli független szoftvergazdálkodási tanácsadóként került a döntőbe, úgy, hogy fennállása óta egyetlen Microsoft licencet sem értékesített. Az, hogy a világ legnagyobb szoftvergyártójának ránk esett a választása, elsősorban kollégáimnak és az általuk képviselt szakértelemnek köszönhető, ezért büszke vagyok a csapatomra!” – nyilatkozta Zsoldos Sándor, az IPR-Insights ügyvezetője.

Drajkó László, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta: “Örömmel jelenthetjük ki, hogy most már rendszeresen, évről évre van olyan hazai üzleti partnerünk, amelyet világviszonylatban is elismer a Microsoft, és a legjobbak közé sorolja. Ez a díj a kategóriája miatt is nagyon értékes számunkra, mivel az IPR-Insights olyan területen dolgozik, mely a hazai vállalatok racionális szoftverhasználatát és szoftvereszköz gazdálkodását segíti. Örömmel üdvözöljük és támogatjuk minden ügyfelünk törekvését, akik szoftvereikkel tudatosan gazdálkodnak, s most, ebben a gazdaságilag feszített helyzetben úgy tekintenek szoftvereszköz állományukra, mint a hatékony üzletvitel kulcs eszközére, mellyel szignifikáns működési költséget takaríthatnak meg az üzleti agilitás és versenyképesség feladása nélkül.”

Magyarországon a Microsoft körülbelül 4000-re teszi azon viszonteladók számát, akik valamilyen Microsoft terméket rendszeresen értékesítenek. Ebből mintegy 2000 cég a Partner Programba regisztrált tag, amiből több mint nyolcvan Gold- és hetven Certified Partner is van. A Microsoft partneri programja számos előnyt és lehetőséget biztosít a regisztrált tagjai számára, melyet a partneri kör számossága is bizonyít.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés