Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen kicserélik az első generációs iGO 8 szoftvereket

Laptop

Ingyen kicserélik az első generációs iGO 8 szoftvereket

A 3D-s navigációs szoftvert fejlesztő Nav N Go Kft. bejelentette, hogy április 15-től csereakciót biztosít a 2009-ben vásárolt, első generációs Nav N Go iGO 8 navigációs szoftverekre.

A Nav N Go 2008 áprilisában kezdte meg az iGO 8 PDA navigációs szoftver Európa térképes verziójának forgalmazását, melyet 8.0 verziószámmal (8.0.0.31442) és 2008. első negyedévi térképekkel kínált. A szoftver ezt követően több fejlesztésen is átesett, majd 2008 végére elkészült a 8.3 verzió (8.3.2.64029), mely nemcsak hibajavításokat, de új funkciókat is tartalmazott. Az iGO 8 Európa termék 8.3 verziójú, 2008 harmadik negyedévi térképpel szállított változata először 2009. január 28-án került forgalomba Magyarországon.

Az elmúlt két hónapban néhány magyarországi kiskereskedelmi egységben előfordult, hogy a régi és az új verzió egyaránt kapható volt, így számos felhasználónk tudtán kívül a régebbi verziót vásárolta meg. Ennek orvoslására döntött úgy a Nav N Go és magyarországi disztribútora, az RRC Hungary Kft. hogy ingyenes végfelhasználói kártyacsere akciót hirdeti meg, mely 2009. április 15-től május 30-ig tart.

A csereakció kizárólag a 2009. január 1. után vásárolt iGO 8 Európa termék 8.0.0 verziójú, 2008 első negyedévi térképpel ellátott változatára érvényes, melyeket blokk vagy számla ellenében térítésmentesen kicserélnek a 8.3 verzióra, melyben már a 2008. harmadik negyedévi térképek találhatók. A végfelhasználói kártyacsere lebonyolítása kizárólag az RRC Hungary Kft-n keresztül történik.

Ha a csereakcióra jogosult felhasználó a kártya bolti megvásárlása óta a www.naviextras.com térképfrissítő portálon térképfrissítéseket vagy plusz térképeket vásárolt, és azokat az új kártyára át szeretné emelni, akkor még a csere bolti lebonyolítása előtt ezt a naviextras.com weboldal “Támogatás” menüpontján keresztül, a kártya licencének elküldésével együtt jeleznie kell a portál ügyfélszolgálatának, majd a cserét csak az ügyfélszolgálat visszaigazolása után végezheti el.

A csereakcióval egy időben a Nav N Go visszarendelte az üzletekből a korábbi, 8.0 verziószámú, dobozos Nav N Go iGO 8 Európa szoftvereket, és kicseréli azokat a friss termékre, hogy mostantól az üzletekben csak az új, 8.3-as verzió legyen kapható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés