Connect with us

technokrata

Honeywell szoftverek segítik az egyetemistákat

Laptop

Honeywell szoftverek segítik az egyetemistákat

A Honeywell bejelentette, hogy két magyar egyetem – a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Pannon Egyetem – az ő szoftverük felhasználásával segíti a diákok technikai szaktudásának fejlődését a folyamat-szimuláció és irányítás területén, ezzel is javítva a hallgatók jövőbeni munkaerő piaci esélyeit.

A veszprémi Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karán a Honeywell BLEND és SANDalkalmazásait telepítették, melyek segítségével a diákok el tudják végezni a termelés-programozás és -menedzsmenthez kapcsolódó gyakorlati és kutatási feladatokat. A BLEND a kőolajipari termékek optimális összetételének meghatározására alkalmas, a SAND pedig segítséget nyújt a raktározási és disztribúciós készletek tervezésénél és irányításánál. Emellett a hallgatók rendelkezésére áll egy üzemműködést szimuláló program, a Honeywell UniSim Design Suite is.

A növekvő üzleti komplexitásból fakadó igények kiszolgálására és a jövedelmezőség elősegítésére a Profit Suite szolgál, amely fejlett folyamatirányítási és – optimalizálási termékeket és szolgáltatásokat tartalmaz. A Honeywell szakértői a szoftverek telepítése mellett emelt szintű tervezéssel és ütemezéssel foglalkozó, gyakorlatorientált előadást is tartottak a hallgatóknak.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói már élvezhetik az UniSim Design Suite nyújtotta előnyöket, és hamarosan a Profit Suite-ot is alkalmazni fogja az intézmény azon tárgyak oktatásánál, ahol a dinamikai szimuláció és kémiai folyamatellenőrzés témaköreivel foglalkoznak.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin