Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hálózati életmód a Cisco-tól

Laptop

Hálózati életmód a Cisco-tól

A 2009. évi Nemzetközi Fogyasztói Elektronikai Kiállításon (CES) Las Vegasban a Cisco olyan új fogyasztói technológiákat és kezdeményezéseket mutatott be, amelyek a magával ragadó kommunikációs és szórakozási élmények új generációjával támogatják a “hálózati életmódot”.

A Linksys by Cisco wireless Home Audio Solution otthoni hangrendszer a Wireless-N technológiát kihasználva kiváló hangminőséget biztosít az otthon bármely helyiségében. A felhasználók igazi bulihangulatot teremthetnek, amikor tökéletes szinkronban ugyanazt a számot hallgatják az egész házban, vagy más-más zenét juttathatnak el a különböző, testreszabott “zónákba”. A vezeték nélküli otthoni hangrendszer emellett több millió dalt tesz azonnal elérhetővé az olyan integrált internetes szolgáltatások révén, mint a Rhapsody, az AudioLounge és a RadioTime.

Az opcionális tartozékként kapható iPod dokkoló segítségével bármilyen, Apple iPod egységen tárolt tartalmak, így Podcast adások, hangoskönyvek és megvásárolt iTunes tartalmak is lejátszhatók a hálózat bármely vezeték nélküli otthoni audio-egységén. A vezeték nélküli otthoni hangrendszer elemei egyúttal kiválóan működnek a Linksys by Cisco újonnan bejelentett Media Hub médiaközpontjával is, amely összegyűjti és megjeleníti a hálózaton elérhető összes médiatartalmat.

A Linksys by Cisco Media Hub médiaközpontot összegyűjti, rendszeri és megjeleníti az összes digitális videót, fényképet és zenét, amit a felhasználók az otthon különböző készülékein tároltak. A Media Hub médiaközponttal a felhasználók egy könnyen kezelhető felület segítségével élvezhetik az összes médiatartalmat, s mindezt nem csak otthonról, hanem a világ bármely pontjáról elérhető webböngészőn keresztül is megtehetik. A Media Hub tökéletes megoldás mindazon fogyasztók számára, akik terjedelmes digitálismédia-könyvtárakkal rendelkeznek, és szeretnék egyszerűsíteni gyűjteményeik kezelését.

A Cisco továbbá bejelentette a Cisco Eos nevű demó szoftverplatformot, amely lehetővé teszi média- és szórakoztatóipari társaságok számára, hogy tartalmaik köré online közösségeket építsenek fel és menedzseljenek. A Cisco Eos egy olyan integrált platform, amely egyetlen operációs környezetben egyesíti a közösségi hálózati, tartalomkezelési és site-adminisztrációs funkciókat, így a tartalomtulajdonosok hatékony módon nyújthatnak lenyűgöző fogyasztói élményeket. A Warner Music Group az első szórakoztatóipari cég, amely a Cisco Eos platformot használja művészei, Laura Izibor és Sean Paul webhelyei számára.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés