Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss térképek érkeztek az iGO-kra

Laptop

Friss térképek érkeztek az iGO-kra

A legújabb, 2008. negyedik negyedévi térképek már letölthetők a 3D-s Nav N Go iGO 8 és az iGO My way 2006 Plus navigációs szoftverekhez.

A Nav N Go iGO 8 PDA-szoftverhez, valamint a Nav N Go iGO 8 platformot használó, harmincnál is többféle navigációs készülékhez (PNA-hoz) a Nav N Go elérhetővé tette a legfrissebb, 2008. negyedik negyedévi 3D-s térképeket.

A naviextras.com frissítőportál a számos ingyenes frissítés mellett plusz térképeket is kínál a felhasználók számára, így az előre telepített térképek kiegészítéseképpen minden eddiginél rugalmasabban szerezhetők be plusz térképek, akár nyaralásokhoz vagy üzleti utakhoz.

A naviextras.com a több mint 60 ország térképe mellett 3D extrákat (3D várostérképeket és 3D nevezetességeket), valamint útbiztonsági kamera adatbázisokat is kínál.

A Nav N Go továbbra is ellátja frissítésekkel régebbi szoftververzióinak felhasználóit is. Ezúttal az iGO My way 2006 Plus PDA-s navigációs szoftverhez adott ki naprakész térképeket, több mint 40 országra. A szoftververzió frissítőportálján lehetőség nyílik a teljes Európa térkép frissítésére, valamint a kelet-európai régió 12 országának, köztük Magyarország és Oroszország úthálózatának frissítésére is.

Ahogy eddig, most is lehetőség nyílik az iGO My way 2006 Plus szoftver verziófrissítésére is, így a kellően nagyméretű SD-kártyával rendelkező felhasználók egyszerűen áttérhetnek a népszerű Nav N Go iGO 8 3D-s navigációs szoftverre.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés