Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyesítse dokumentumait!

Laptop

Egyesítse dokumentumait!

A sok Word, Excel, Pdf és PowerPoint dokumentum tengerében könnyedén elveszhetünk, főleg ha ezekből egy anyagot kell létrehoznunk. Ezek az adminisztratív feladatok valóban sok értékes percet, sőt akár órát vesznek el munkaidőnkből, nem is beszélve energiánkról és türelmünkről. A Canon multifunkciós irodai lézer berendezései által kínált Oldalszerkesztő funkció segítségével mindezt a nyomtatónál állva könnyedén és gyorsan megoldhatjuk. Az így elkészült egyesített dokumentumot akár gerinctűzött brosúraként ki is nyomtathatjuk.

Hogyan működik az oldalszerkesztő funkció?

Az Oldalszerkesztő az UFRII és a PCL nyomtatómeghajtó alapfunkciója, amelynek segítségével a felhasználó különböző alkalmazásokban létrehozott oldalakat vagy akár egész dokumentumokat egyesíthet egy többoldalas dokumentumba. Az Oldalszerkesztő funkció, amennyiben szükséges próbanyomat készítését is lehetővé teszi, így könnyedén ellenőrizheti megfelelően lett-e összeállítva és formázva a dokumentum.

Az Oldalszerkesztő funkció előnyei:

–          Egyszerűen egyesítheti dokumentumait közvetlenül a nyomtatónál állva.

–          Időhatékonyság, mivel nem kell külön számítógép segítségével elvégezni az egyesítést, majd a nyomtatóra küldeni.

–         A felhasználóbarát kezelőfelület kényelmes munkavégzést biztosít.

–         Az elkészült dokumentumot, amennyiben szükséges akár gerinctűzött brosúraként is kinyomtathatjuk.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés