Connect with us

technokrata

Digitális tábla-használat a tárgyalótermekben

Laptop

Digitális tábla-használat a tárgyalótermekben

A SMART Technologies bemutatja SMART Hub VE220 típusú digitális táblakezelő készülékét, az üzleti felhasználásra szánt, csoportmunkát elősegítő eszközök alkotta termékcsalád legújabb tagját.

A termékcsalád korábbi modelljei a SMART Hub SE240 és a PE260 típusú csoportmunka-platformok. A SMART Hub VE220 modellel a táblahasználat megfelel a mai digitális kor követelményeinek. A készüléket a tárgyaló projektorához és interaktív táblájához csatlakoztatva lehetővé válik, hogy a felhasználók egy laptopról megosszák digitális anyagaikat, digitális jegyzeteket készítsenek, diagramokat rajzoljanak, ötleteljenek vagy elmentsék a táblánál végzett munkát annak érdekében, hogy az könnyedén visszakereshető és megosztható legyen.

A készülék vezérli a projektort és az interaktív táblát, így a rendszer azonnal használható. Egy egyszerű gombnyomás a tolltálcán aktiválja a készüléket, ezután kezdetét veheti a digitálistábla-használat. A SMART Hub VE220 tökéletes azokba az irodákba, amelyek nincsenek külön számítógéppel felszerelve, de a tárgyalások résztvevőinek interaktív táblára van szükségük, valamint arra, hogy digitálisan rögzítsék munkájukat. A SMART Hub VE220-szal kiküszöbölhető, hogy a résztvevők a tábla tartalmának másolásával töltsék az idejüket, vagy arra várjanak, hogy az előadó letörölje a táblát. Ezáltal javul a termelékenység és a közös munka hatásfoka. Azon felhasználók számára is ideális a VE220 intuitív kezelőfelülete, akik csupán alkalomszerűen használják a készüléket, hiszen olyan egyszerűen kezelhető, hogy az interaktív tábla használatban még járatlan munkatársak is azonnal képesek a rendszer használatára.

A SMART Hub VE220 a SMART Hub-ok között belépő modellnek számít, beltéri használatra, közös munkára és ötletelésre alkalmas, ahol a munkatársak azonos helységben tartózkodnak. A kevés karbantartást igénylő, könnyen használható digitális táblakezelő készülék laptoppal és anélkül is működtethető. Amennyiben laptopot csatlakoztatnak a készülékhez, a felhasználók saját alkalmazásaikat és fájljaikat is megjeleníthetik a táblán. Amennyiben nem csatlakoztatnak számítógépet a rendszerhez, a tárgyalás vagy a közös ötletelés során készített jegyzeteket a résztvevők egyszerűen lementhetik egy USB pendrive-ra, így később megoszthatják azokat egymással.

A VE220 olyan alapvető digitális táblai feladatokat képes ellátni, mint a digitális tintával történő írás, illetve annak letörlése, valamint a munka mentése digitális formátumban. A képernyőn egy egyszerű menüsor látható, így a felhasználók egyszerűen elérhetik az olyan funkciókat, mint a Megnyitás vagy a Mentés. A funkciók angol, francia, német, spanyol és olasz nyelven jeleníthetők meg. A SMART Hub sorozat a VE220 mellett a SMART Hub SE240 és PE260 típusú modellekből áll. Az SE240 bármely SMART Board interaktív táblához képes kapcsolódni, így helyi és távoli résztvevők is együttműködhetnek egymással úgy, mintha ugyanabban a helyiségben tartózkodnának. A PE260 több helyi vagy távoli számítógéphez és interaktív táblához képes kapcsolódni. Mindhárom modell kompatibilis valamennyi SMART interaktív táblával és képernyővel. A bonyolultabb csoportmunkát igénylő feladatok elvégzéséhez a VE220 könnyedén, egy egyszerű firmware letöltés segítségével bővíthető, így a SMART Hub SE240 funkciói is elérhetővé válnak a felhasználók számára. A SMART Hub VE220 forgalmazását idén nyáron kezdik.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

XPLORA okosóra

SmartWatch

Mindig karnyújtásnyira, mindig biztonságban:

2020. november 26. csütörtök
Huawei Mate 40 Pro
samsung frame tv

Smart-TV

Virtuális utazás a The Frame TV képernyőjén

2020. november 24. kedd
redmi note
lifestyle

Kütyük

Lifestyle Smart Monitor a Samsungtól

2020. november 20. péntek
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin