Connect with us
Hirdetés

technokrata

Bővül a Microsoft Dynamics funkciója

Laptop

Bővül a Microsoft Dynamics funkciója

A Microsoft Dynamics integrált vállalatirányítási (ERP) stratégiája ösztönzi az ügyfeleknél az ágazat-specifikus innovációt és támogatja a partnereket a megismételhető, vertikális megoldások fejlesztésében.

E stratégia jegyében a Microsoft Corp. ma négy olyan iparági megoldás felvásárlását jelentette be, amelyek kibővítik az ERP-termékek közé tartozó Microsoft Dynamics AX alapképességeit. Ezzel a lépéssel a Microsoft támogatja a dinamikus üzletvitel (Dynamic Business) megvalósítását, és olyan rugalmas üzleti alkalmazásokhoz juttatja ügyfeleit, amelyek releváns módon támogatják a változó üzleti szükségleteket.

A jövőben az alábbi új technológiákat lehet majd elérni a Microsoft Dynamics AX részeként – így végeredményben a partnerek mélyrehatóbb vertikális megoldásokat tudnak fejleszteni a gyártószektorban, a professzionális szolgáltatási szegmensben és a kiskereskedelemben működő ügyfeleknek.

A technológiai akvizíciókkal a Microsoft a Microsoft Dynamics ERP-be ágyazva biztosítja az iparági alapfunkcionalitásokat, így a partnerek az innovációs folyamat legutolsó szakaszára összpontosíthatnak, ami bizonyítottan a legnagyobb hatást gyakorolja ügyfeleik üzleti működésére. Az IDC kutatási eredményei szerint a Microsoft Dynamics ERP partnerek jóval nagyobb forgalomnövekedést, ügyfélkör-bővülést és üzemi eredményt tudnak elérni a meglévő és leendő ügyfeleik konkrét vertikális szükségleteire koncentráló megoldások szállításával.

A Microsoft Dynamics AX ágazata világszerte több ezer, Magyarországon pedig 6 olyan hivatalos értékesítési partnerrel működik együtt, akik termékeikkel és szaktudásukkal versenyelőnyhöz segíthetik a középvállalatokat. Eddig közel 60 hazai ügyfélnél installálták, majd frissítették az integrált vállalatirányítási rendszer újonnan megjelent verzióit.

A most bejelentett új funkcióknak/szolgáltatásoknak köszönhetően a magyarországi piacon is kibővülnek a Dynamics AX alkalmazási lehetőségei. Az ügyfelek igényeit legjobban ismerő értékesítési partnerek több iparági szektorban is a Dynamics AX piaci részesedésének növekedésére számítanak.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
új pocketbook e-book-olvasó
xiaomi

SmartPhone

Nagyot megy itthon a Xiaomi a magyaroknál

2021. május 8. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés