Connect with us

Hirdetés

technokrata

Befejeződött az első Szabad Szoftver Konferencia

Laptop

Befejeződött az első Szabad Szoftver Konferencia

2009. október 31-én, a BME Informatikai épületében lezajlott az első budapesti Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás, melyre közel háromszáz érdeklődő látogatott el.

A konferenciát – az értékelőlapok tanulsága szerint – a hallgatók és a kiállítók egyaránt hasznosnak találták, a válaszadók szerint a konferencia tartalmas volt.

A konferencia anyagából egy majd kétszáz oldalas konferenciakiadvány is készült, mely letölthető a rendezvény honlapjáról. Az anyag ebben a formában nem jöhetett volna létre az előadók, valamint Zelena Endre, Baráth Zsolt és Kiss Gabriella munkája nélkül.

A konferencia végén a hallgatóság értékelőlapokon szavazhatott a legjobb előadóra. Az előadások magas színvonalát mutatja, hogy minden előadó kapott szavazatokat, és rendkívül szoros volt az élmezőny. A hallgatók az alábbi két előadást szavazták meg holtversenyben a legjobbnak:
-Höltzl Péter (Balabit IT Security): Központosított napló gyűjtés, classifikáció és előfeldolgozás syslog-ng OSE és más szabad eszközökkel
-Kis Gergely (MattaKis Consulting): Google Android.

A konferenciát szervező FSF.hu Alapítvány egy-egy 2TB-os külső diszkkel gratulált a nyerteseknek. A konferencia előadásainak prezentációi napokon, a rendezvényről készült videófelvételek pedig heteken belül elérhetők lesznek a konferencia honalpján: http://konf.fsf.hu



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés