Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG virtualizációs megoldást épít egy új monitorba

Laptop

Az LG virtualizációs megoldást épít egy új monitorba

Az LG Electronics a következő hónapban kezd el árulni egy olyan LCD kijelzőt, amely terminál állomásként képes üzemelni, így több felhasználó használhat egyszerre egy hagyományos számítógépet.

A cég SmartVine N-series kijelzőjébe az amerikai NComputing virtualizációs technológiáját építették bele, így a felhasználók az egeret és a billentyűzetet közvetlenül a monitorba dugva, teljesen funkcionális számítógépet nyernek. Egy PC-hez 11 ilyen monitor csatlakoztatható, és 3000 dollárért 10 számítógépet válthat ki.

Egy 19 hüvelykes SmartVine N-series monitor listaára 199 dollár lesz az Egyesült Államokban. A képernyőket hagyományos monitorként is lehet használni, de működni fognak mind Windows, mind pedig Linux rendszereken. Az LG nyilatkozata szerint elsősorban az oktatást és az olyan szolgáltatásokat, mint a call centerek célozták meg. Az LG több mint 15 millió monitort adott el 2008-ban, írta meg a Reuters.

A virtualizáció olyan technológiát jelent, amely lehetővé teszi, hogy egy számítógép egyszerre több gép munkáját is elvégezze. Az NComputing kaliforniai cég körülbelül 200 főt alkalmaz, pénzügyi adatai nem nyilvánosak. Technológiája segítségével egy PC-t több felhasználó érhet el egyszerre, drasztikusan csökkentve a költségeket. Bevételének több mint 50 százaléka fejlődő országokból érkezik.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés