Connect with us

technokrata

Az APC bemutatta új Smart-UPS egységeit

Laptop

Az APC bemutatta új Smart-UPS egységeit

Az APC by Schneider Electric, az integrált kritikus energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója bemutatta a Smart-UPS RT család ipari környezetekhez tervezett áramellátás-védelmi termékeit.

A kettős konverziós online szünetmentes tápegységek tovább bővítik az APC díjnyertes Smart-UPS On-Line termékcsaládját, és olyan kulcsfontosságú funkciókat biztosítanak az elektrotechnikai környezetekben, mint például a beépített ki- és bemeneti megszakítók. A hatékony feszültség- és frekvenciaszabályozás, valamint a feszültségingadozás-mentes átterhelés az akkumulátorokra, illetve a visszakapcsolás, olyan motorok és lineáris tápegységek támogatására teszik ideálissá a Smart-UPS RT egységeket, amelyek rosszul tűrik az áramellátási problémákat.

Az új egységek minden telepítési igény esetén biztosítják az elérhetőséget, a kezelhetőséget és az alkalmazkodóképességet, a kettős konverziós online topológia pedig megszakítás nélküli tápellátást nyújt. A működés közben cserélhető akkumulátoroknak köszönhetően az áramellátás megszakítás-mentesen biztosítható. Beépített manuális és automatikus bypass gondoskodik az áramellátásról a szünetmentes tápegység meghibásodása esetén is. Az egységhez akár 10 akkumulátor csomag is csatlakoztatható, így jelentős mértékben megnövelhető az áthidalási idő.

A soros port és a termékhez tartozó kábel segítségével egy számítógépről elvégezhető a helyi konfigurálás és a diagnosztika. A beépített SmartSlot bővítőhelyre számos APC felügyeleti kártya helyezhető el, például I/O relékártya , épületfelügyeleti rendszerhez kapcsolódó  és hálózatfelügyeleti kártyák.

Az egységek torony jellegű kialakításának és a rackbe szereléshez szükséges opcionális készletnek köszönhetően a készülékek bárhol elhelyezhetők. A kimeneti feszültség és a frekvenciakövetés érzékenysége az eltérő áramellátási környezetek igényei szerint állítható. Mind a kimeneti, mind a bemeneti csatlakozók rugalmasan kezelhetők és beépített megszakítóval rendelkeznek, így könnyű azokat telepíteni.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin