Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az APC bemutatta új Smart-UPS egységeit

Laptop

Az APC bemutatta új Smart-UPS egységeit

Az APC by Schneider Electric, az integrált kritikus energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója bemutatta a Smart-UPS RT család ipari környezetekhez tervezett áramellátás-védelmi termékeit.

A kettős konverziós online szünetmentes tápegységek tovább bővítik az APC díjnyertes Smart-UPS On-Line termékcsaládját, és olyan kulcsfontosságú funkciókat biztosítanak az elektrotechnikai környezetekben, mint például a beépített ki- és bemeneti megszakítók. A hatékony feszültség- és frekvenciaszabályozás, valamint a feszültségingadozás-mentes átterhelés az akkumulátorokra, illetve a visszakapcsolás, olyan motorok és lineáris tápegységek támogatására teszik ideálissá a Smart-UPS RT egységeket, amelyek rosszul tűrik az áramellátási problémákat.

Az új egységek minden telepítési igény esetén biztosítják az elérhetőséget, a kezelhetőséget és az alkalmazkodóképességet, a kettős konverziós online topológia pedig megszakítás nélküli tápellátást nyújt. A működés közben cserélhető akkumulátoroknak köszönhetően az áramellátás megszakítás-mentesen biztosítható. Beépített manuális és automatikus bypass gondoskodik az áramellátásról a szünetmentes tápegység meghibásodása esetén is. Az egységhez akár 10 akkumulátor csomag is csatlakoztatható, így jelentős mértékben megnövelhető az áthidalási idő.

A soros port és a termékhez tartozó kábel segítségével egy számítógépről elvégezhető a helyi konfigurálás és a diagnosztika. A beépített SmartSlot bővítőhelyre számos APC felügyeleti kártya helyezhető el, például I/O relékártya , épületfelügyeleti rendszerhez kapcsolódó  és hálózatfelügyeleti kártyák.

Az egységek torony jellegű kialakításának és a rackbe szereléshez szükséges opcionális készletnek köszönhetően a készülékek bárhol elhelyezhetők. A kimeneti feszültség és a frekvenciakövetés érzékenysége az eltérő áramellátási környezetek igényei szerint állítható. Mind a kimeneti, mind a bemeneti csatlakozók rugalmasan kezelhetők és beépített megszakítóval rendelkeznek, így könnyű azokat telepíteni.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés