Connect with us

Hirdetés

technokrata

APC-Microsoft együttműködés: teljes körű adatközponti felügyelet

Laptop

APC-Microsoft együttműködés: teljes körű adatközponti felügyelet

Az APC és a Microsoft olyan együttműködési kezdeményezést jelentett be, amely biztosítja, hogy az APC adatközpont-felügyeleti termékcsomagja és a Microsoft System Center Operations Manager 2007 szoftver szorosan integrálhatók legyenek.

Az APC és a Microsoft megoldásának integrációja lehetővé teszi az adatközpontok vezetői számára a fizikai infrastruktúra felügyeletét és kezelését, beleértve az energiaellátást, a hűtést, a fizikai helyigényt és a biztonságot. Emellett átfogó áttekintést nyújt az adatközpont szervereinek, alkalmazásainak állapotáról.

Az APC átfogó adatközponti fizikai infrastruktúra-felügyeleti termékcsomagja az InfraStruXure Central, Change Manager és Capacity Manager elemekből épül fel, amelyek tervezési, üzemeltetési és felügyeleti eszközökkel segítik az energiaellátás, a hűtés, a biztonság és a rendelkezésre álló hely átfogó menedzselését. Az APC InfraStruXure Central szoftvere támogatja a különböző szállítók berendezéseiből felépülő fizikai infrastruktúrát, így a fizikai eszközökkel kapcsolatos minden részletes információ elérhető ebben az egy felügyeleti alkalmazásban. Az APC Change Manager olyan eszközkészlet-kezelési és munkafolyamat-eszközöket tartalmaz, amelyek segítségével az adatközpontok üzemeltetői feltérképezhetik az adatközpont fizikai és informatikai infrastruktúráját működtető eszközöket. Ezen alkalmazások a Capacity Managerrel együttműködve lehetővé teszik a fizikai infrastruktúra prediktív szimulációját és modellezését, valamint segítségével kiértékelhetők “mi lenne, ha” forgatókönyvek is.

A Microsoft System Center Operation Manager felügyeleti megoldása vállalati informatikai környezetek teljes körű felügyeletét biztosítja. A szolgáltatás állapotáról kapott átfogó kép az üzletmenet folytonossága szempontjából kulcsfontosságú, mivel segítségével rugalmas és gyors válasz adható az üzletmenetre hatást gyakorló, plusz költséget eredményező eseményekre.

Az APC adatközpont-felügyeleti termékcsomagja és a Microsoft System Center Operations Manager megoldása megosztja egymás között a kulcsfontosságú adatokat, úgymint a riasztási értesítéseket, az előzményadatokat és a kiszolgáló-telepítési környezetet. Emellett a megoldások átfogó képet nyújtanak a fizikai és az informatikai infrastruktúra önálló működéséről és egymásra gyakorolt hatásukról, így kulcsfontosságú működési információkat nyújtanak az energiaellátásról és a hűtési kapacitásokról. E két felügyeleti termékcsomag összekötése révén átláthatóbbá válnak az adatközpontok: új technológiák, szolgáltatások vezethetők be és a támogatásukhoz szükséges fizikai infrastruktúra is kiépíthető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés