Connect with us

Hirdetés

technokrata

Amikor a külső is számít

Laptop

Amikor a külső is számít

Öt izgalmas szín és különleges, az érzékekre ható burkolat: a vásárlóknak nem csak a nagy tárhely, de a megjelenés is fontos, amikor külső merevlemezt választanak. Persze a színes köntösben megbúvó tárolóhely sem ad okot panaszra: a Verbatim 2,5 hüvelykes sorozatának színes tagjai 320 GB, a különleges borítású változat pedig 500 GB tárhelyet rejt.

A csúcstechnológia és a stílusos megjelenés nem zárják ki egymást a Verbatim 2,5 hüvelykes merevlemezei esetében. A karcsú kialakításnak és az épphogy 170 grammos súlynak köszönhetően az eszközök valóban hordozhatók, ráadásul tökéletesen illenek a kézbe, de nincs olyan táska-, vagy ingzseb, amibe ne férnének be. Ezeket a merevlemezeket azoknak tervezték, akik állandóan úton vannak.

Az 500 GB-os merevlemezek prémium fekete kiadása selymes hatású borítást kapott, és fekete, gumírozott felületének köszönhetően nem csúszik ki használójának kezéből. A színes sorozat mind az öt, különböző színű változata 320 GB-nyi tárhelyet biztosít. A vagány színek (vörös, kék, rózsaszín, zöld és fényes-fekete) mindegyikét úgy választották ki, hogy az illeszkedjen a notebook-gyártók termékeinek divatos színeihez.

A szolgáltatás-kínálat sem hagy kívánnivalót maga után: a lemezek az eszközön belül percenként 5400-at fordulnak, az adatok 480 Mbit/s sebességgel utaznak az USB kapun keresztül. Az USB kapu látja el energiával a színes tárolókat, így nincs szükség külső áramforrásra. Az eszközök zökkenőmentesen működnek Windows környezetben, és támogatják a “Nero BackItUp 2 Essentials” mentő-alkalmazást is. A merevlemezek már 26 100 Ft-ért elvihetők.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés