Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Kingston 2008-ban jelentősen növelte leszállított termékei mennyiségét

Laptop

A Kingston 2008-ban jelentősen növelte leszállított termékei mennyiségét

A Kingston Technology független memóriagyártó 2008-ban rekordnagyságú, 41%-os növekedést ért el az előző éves forgalmához képest.

A túlkínálat, az átlagos értékesítési árak visszaesése és a memóriaiparban is gyenge évet hozó gazdasági visszaesés ellenére, a Kingston jelentősen növelte piaci részesedését a DRAM-ok és a flash-memóriák terén egyaránt. A vállalat világszintű értékesítése összesen 4 milliárd dollár bevételt hozott, ami 500 millió dolláros visszaesést jelent a 2007-es rekordbevételhez képest.

               

“A Kingston 2008-as teljesítményére ugyanúgy hatással volt az ipari visszaesés és a memóriapiac telítettsége, mint a versenytársakéra.  Erős anyagi hátterünk és jelentős készpénztartalékaink lehetővé tették, hogy továbbra is rugalmasak és aktívak maradjunk, így képesek vagyunk alkalmazkodni az állandóan változó piaci helyzethez. A gazdaság jelenlegi állapotát tekintve szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy ilyen stabil a pozíciónk” – mondta John Tu, a Kingston elnök, társalapítója.

“Mindig is a hatékonyság javítását tartottuk szem előtt, erre még inkább szükségünk volt ezekben a nehéz időkben” – mondta David Sun, a Kingston társalapítója. “A vihar még nem ült el, de mi továbbra is előre haladunk. Mivel az alkalmazottaink ugyanolyan elszántak, mint John és jómagam, és mert a partnereink, forgalmazóink valamint vásárlóink folyamatos támogatását élvezhetjük, úgy érezzük, minden jól fog alakulni” – tette hozzá David Sun.

Az összbevétel visszaesése ellenére, a Kingston által leszállított termékek száma jelentősen megnőtt minden kategóriában: a flash-memóriák, a márkás gépekhez készült memóriák, az ipari szabványoknak megfelelő ValueRAM memóriák, valamint a fanatikus játékosok számára készülő HyperX memóriák körében egyaránt. A Kingston először 1995-ben lépte túl az egymilliárd dolláros álomhatárt a globális értékesítés mennyiségében, ezt követte 2004-ben a 2 milliárdos és 2005-ben a 3 milliárdos határ átlépése.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés