Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyedi hűtési rendszer az APC-től

Laptop

Egyedi hűtési rendszer az APC-től

InRow OA: energiahatékony, rack feletti hűtési megoldás.

Az APC by Schneider Electric bemutatta az InRow OA és a Refrigerant Distribution Unit (RDU) keringetett hűtőközeg alapú hűtési berendezéseit. Az adatközponti környezetekbe szánt, magas hatásfokot és rack feletti hűtést kínáló InRow OA az APC InRow termékvonalát egészíti ki.

A közepes és nagy sűrűségű alkalmazásokhoz ideális megoldás képes akár 27kW hőterhelés semlegesítésére is úgy, hogy a hőforrásnál szívja el az IT-eszközök meleg levegőjét, és lehűtve fújja azt vissza az adatközpont területére. Az OA-rendszer része a meleg folyosó lezárása, amellyel elkerülhető a hideg és meleg légáramlatok keveredése, ezáltal nő a hűtés tervezhetősége. A magas hatékonyságú rendszert moduláris konstrukció, változtatható sebességű ventilátorok, és intelligens, adaptív vezérlés jellemzik. A meleg sor feletti elhelyezés nem vesz el helyet az informatikai eszközöktől. A berendezés akár rackszekrények tetejére, akár mennyezetről függesztve is telepíthető, így adaptálható meglévő adatközponti környezetekbe is.

APC InRow OA

A hűtőközeg alapú rendszert úgy tervezték, hogy az informatikai eszközök közelében lévő vízszivárgás ne lehessen kockázati tényező. Ebben a moduláris rendszerben alkalmazott R134a hűtőközeg nem mérgező, nem káros az ózonrétegre, és nem veszélyezteti az informatikai berendezéseket szivárgás esetén.

APC InRow OAA hűtőközeg elosztó (Refrigerant Distribution Unit – RDU) 160kW hő elszállítására képes az APC InRow OA hűtőberendezésekből. A moduláris konstrukciójú RDU változtatható sebességű szivattyúival, és intelligens, adaptív vezérlésével magas hatásfokú, változó közegáramú rendszer alakítható ki. Az RDU képes 0 és 100 százalék között szabályozni a kapacitását, minimális terhelési igény nélkül. A berendezés elhelyezhető az informatikai térben, de akár egy szomszédos helyiségben is, még több helyet hagyva ezzel az informatikai eszközöknek.

A rendszer lényeges elemei továbbá a moduláris csőcsatlakozások és az APC InRow OA rögzítésére szolgáló konstrukció. A moduláris csőcsatlakozókat az APC InRow OA rögzítő szerkezetére integrálták, ami leegyszerűsíti a telepítést, és csökkenti a beruházási költségeket.

Az InRow OA már Magyarországon is megvásárolható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés