Connect with us

Hirdetés

technokrata

A következő Mac OS X

Laptop

A következő Mac OS X

Az Apple ízelítőt adott a Mac OS X Lion rendszerből.

A jövő nyáron forgalomba kerülő Lion rendszerbe az iPad számos szoftveres megoldása bele fog kerülni. Például a Mac App Store az új OS X rendszeren is elérhetővé teszi az alkalmazásbolt Store használatát. Az alkalmazások az iPad készülékekhez az iTunes-fiók használatával vásárolhatók meg, letöltésük és telepítésük pedig egyetlen lépésben történik. A frissítések közvetlenül a Mac App Store áruházon keresztül érkeznek. A Mac App Store 90 napon belül elérhetővé válik a Snow Leopard rendszerhez, és része lesz a jövő nyáron forgalomba kerülő Lion rendszernek.

Apple Mac App Store

A Launchpad egyszerűsíti az alkalmazások keresését és indítását. Az iPad kezdőlapjához hasonlóan a Mac számítógép összes alkalmazása megjelenik rajta. A funkció az indítási területen elhelyezett Launchpad ikonra kattintva aktiválható. Az alkalmazások bármilyen sorrendben rendszerezhetők, valamint mappákba is csoportosíthatók (akár több oldalon keresztül).

A Lion rendszerszinten támogatja a teljes képernyős alkalmazások kezelését. A Lion rendszerben a teljes képernyős üzemmód egy kattintással aktiválható. Az egyik teljes képernyős alkalmazásról a másikra a trackpaden végzett egyetlen lapozó mozdulat elegendő, a visszafelé lapozással pedig az asztalra navigálhatnak a felhasználók, hogy elérhessék a többablakos alkalmazásokat.

A Mission Control szolgáltatás egyesített nézetet nyújt a Mac számítógép valamennyi futó alkalmazásáról és minden megnyitott ablakról, így bárhová lehetővé teszi a navigációt. A Mission Control magába foglalja az Exposé funkció következő generációját is: alkalmazásonként csoportosítva jeleníti meg a Mac számítógépen megnyitott összes ablakot, indexképet mutat a teljes képernyős alkalmazásokról, a Dashboard alkalmazásról és a Spaces szolgáltatás más virtuális asztalairól.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés