Connect with us

Hirdetés

technokrata

Toshiba táblagép

Laptop

Toshiba táblagép

Android alapokon.

A Toshiba 25,7 cm-es (10,1”) Folio 100 tabletje a gyártó által létrehozott grafikus felhasználói felülettel rendelkezik, amelyet az Android 2.2 (Froyo) verziójára épül. A karácsonyi bevásárlási időszakra itthon is elérhetővé váló táblagép számos kapcsolódási lehetőséget kínál: rendelkezik SD-kártya olvasóval, HDMI- és USB 2.0 csatlakozóval, valamint Wi-Fi és Bluetooth kapcsolódási lehetőségekkel, továbbá hamarosan elérhető lesz a mobil szélessávot támogató változat is.

Toshiba Folio 100

A Folio 100 számtalan előre telepített programmal érkezik: ilyen például az Opera Mobile (webböngésző), az FBReader (e-könyv olvasó), a Document To Go (irodai alkalmazáscsomag), az Evernote (jegyzetek), az Adobe Flash 10.1 és a Fring, amely a beépített, 1,3 MPX-es webkamerával együtt lehetővé teszi a videotelefonálást barátainkkal vagy családunkkal. Emellett tartalmazza a Toshiba Market Place szolgáltatást, amellyel elérhetők és letölthetők a multimédiás tartalmak, szolgáltatások és alkalmazások. A Music Place zenekatalógust kínál, a Radio Place számtalan IP-rádiószolgáltatáshoz férhet hozzá, míg az App Place segítségével a felhasználók olyan alkalmazásokat tölthetnek le, amelyek kompatibilisek a Folio 100-zal.

A 14 mm vastag és 760 grammos készülék Nvidia Tegra 2 processzorra alapul. Gyártója szerint az akkumulátor akár hét órás üzemidőt biztosít, így szinte egy egész munkanapon át tudjuk töltés nélkül használni. Az azonnali bekapcsolás szolgáltatással a gép kevesebb mint 30 másodperc alatt indítható el. A 16 GB-os belső memórián tárolhatunk zenét, videókat, fényképeket, e-maileket és más adatokat, sőt, SD-kártyával ez a tárhely tovább is bővíthető.

Toshiba Folio 100

Fejlesztői portál az alkalmazások optimalizálásához
„Arra biztatjuk felhasználóinkat és fejlesztőinket, hogy csatlakozzanak a Folio 100 hálózathoz, és fejlesszenek alkalmazásokat, játékokat és más tartalmakat a tabletre” – mondta Szabó Tamás, a Toshiba magyarországi marketingvezetője.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés