Connect with us

Hirdetés

technokrata

Windows és Android, egy brancsban

Laptop

Windows és Android, egy brancsban

Aspire One Happy: két operációs rendszert is kapott az Acer új netbookja.

Az Aspire One Happy négy színben érkezik, melynek a gyártó fantázianeveket is adott: Cukorka rózsaszín, Levendula lila, Lime zöld és Hawaii kék. Android és Windows 7 operációs rendszerrel is fel van szerelve, így az egyszerűbb webes feladatokhoz a Google, egyéb tevékenységekhez pedig a Microsoft operációs rendszere használható – újraindítás nélkül.

acer-aspire-happy

A 10,1 colos, WSVGA (16:9 képarányú), LED-es hátsó-megvilágítású kijelzővel rendelkező netbook 2,4 centiméter vastag és 1,25 kilogrammos tömeggel bír. 6 cellás akkumulátora az Acer ígérete szerint 8 órányi üzemidőt biztosít. Kényelmes, nagyobb gombokkal ellátott billentyűzet és egy széles multi-gesture érintőmező jellemzi, de az Acer Crystal Eye webkamera és mikrofon jóvoltából hangalapú csevegéshez is használható.

acer-aspire-happy

Az Intel Atom N450 vagy a nagyteljesítményű és alacsony fogyasztású két-magos Intel Atom N550 processzorok választékával a motorháztető alatt, az Aspire One Happy 2 GB rendszermemóriával érkezik. Intel Graphics Media Accelerator 3150 csatlakozik a processzorhoz, a képet pedig az akár 250 GB kapacitású merevlemeze, beépített multi-in-one kártyaolvasója és a különböző csatlakozási lehetőségek (Wi-Fi, LAN, 3G és Bluetooth) teszik teljessé.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés