Connect with us

Hirdetés

technokrata

Számítógépes-ki-mit-tud

Laptop

Számítógépes-ki-mit-tud

Immár nyolcadszorra indul el a verseny.

A már hagyományosnak számító “számítógépes-ki-mit-tud”-ot idén is megszervezi a C3 Kulturális és Kommunikációs Központ azzal a szándékkal, hogy felkutassa és bemutassa a számítógéppel alkotó fiatalokban rejlő nem kevés kreativitást, újszerű gondolkodást. A <19 Szabadfogású Számítógép Verseny 2010-re pályázhat minden magyar fiatal, határon innen és túlról, 0-19 éves korig, egyénileg vagy csapatban, 2010. október 18-ig.

A szervezők olyan pályaműveket várnak, amelyek számítógéppel készültek és a fiatalok innovatív gondolkodásmódját dokumentálják, legyen az egy számítógépes rajz, animáció, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobilkommunikációs fejlesztés, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármi, ami egy 19 év alatti elméjéből kipattanhat. Az elmúlt évek alatt sokszor megesett, hogy a (képző-, videó- és zeneművészekből, informatikusokból, tanárokból álló) zsűrit is zavarba ejtő, a szakembereket megszégyenítő leleményes, kreatív munkákat láthattunk viszont.

Előző évi tapasztalatok alapján 600-800 pályamunkára számítanak a szervezők, ezekből a 20 legígéretesebb munka kiállításra kerül a Fuga Budapesti Építészeti Központban, 2010. december 5. és 12. között, illetve támogatóinknak köszönhetően a verseny legjobbjait számos díjjal ajándékozza meg a zsűri, például ösztöndíj, notebook, netbook, LG mobiltelefon stb. A fiatal tehetségek további együttműködésre és támogatásra számíthatnak a C3 Alapítvány részéről, például külföldi társrendezvényeinken való bemutatkozás, tanulmány út, workshopok szervezése vagy sajtóban való megjelenés.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés