Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországon a legújabb ThinPadek

Laptop

Magyarországon a legújabb ThinPadek

Kis- és közepes méretű vállalkozásoknak kínál notebookot a Lenovo, 200 ezer forinttól.

A Lenovo fokozott figyelmet fordít a kis- és középvállalkozásokra, így olyan új termékek bevezetésébe kezdett, mint a ThinkPad Edge 14 és 15 colos laptopok, melyek már Magyarországon is elérhetőek (közel 200 ezer forintos kezdőáron). Ezek a modellek külföldön már számos kkv-t szolgálnak ki, többek közt a New York-i Capcake Stopot.

Lenovo ThinkPad Edge 15inch.jpg

Az új noteszgépek kényelmes, ergonomikus, cseppálló „chocolate” billentyűzete egyszerre több érintést is kezelni képes (multitouch) touchpaddel rendelkezik; a készülékváz pedig égővörös és éjfekete borítást kapott. Válaszhatóan Intel Core i5 vagy i3 processzort tartalmaznak, kellő alapot biztosítva a munkavégzéshez szükséges szolgáltatások. Ilyen például a VoIP, melyet nagy felbontású kamerával és HD LED kijelzővel támogat a Lenovo. Rendelkeznek DVD-íróval, VGA és HDMI kimenettel valamint 7-az-1-ben kártyaolvasóval is. Nem maradt ki a Wi-Fi támogatás sem.

A laptopokat felszerelték a ThinkVantage technológiával (TVT). Ezek a hatékonyságot javító eszközök helyreállítják az elveszett vagy fertőzött fájlokat. A beépített Access Connections szolgáltatás pedig a hálózati kapcsolatok egyszerű kezelését teszi lehetővé.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés