Connect with us

Hirdetés

technokrata

25 éves a világ első, tömeggyártású laptopja

Laptop

25 éves a világ első, tömeggyártású laptopja

Vadonatúj modellekkel ünnepel a Toshiba.

Toshiba T1100.jpgAmi 25 évvel ezelőtt egyetlen új eszközkategóriával kezdődött, mára egy széles termékválasztékú piaccá nőtt. A Toshiba olyan új eszközökkel járul hozzá ehhez a tendenciához, amelyek mindegyikét sajátos felhasználói igények kielégítésére tervezték. „Miközben a tartalomkészítés elsődleges eszközei továbbra is a 15”-os vagy nagyobb kijelzőjű, összecsukható laptopok maradnak, a piac növekedési lehetőségeket is kínál az olyan innovatív, kisebb méretű eszközök számára, mint például az AC100 intelligens útitárs és a limitált kiadású, kétkijelzős Libretto W100” – tette mondta Alan Thompson, a Toshiba Europe GmbH ügyvezető igazgatója.

A 33,8 cm-es (13,3’’-es) kijelzővel szerelt Portégé R700 olyan üzleti notebook, amely könnyű, ultravékony vázzal rendelkezik. A harmadik negyedévben megjelenő laptop 16,8 mm vastag, 1,3 kg-ot nyom, és a gyártó szerint akár egy teljes, 8 órás munkanapon keresztül használható egyetlen feltöltéssel. Tartós és elegáns fekete magnéziumötvözet borítást kapott matt fényezéssel, a merevlemezt elejtés és rázkódás esetén 3D gyorsulásérzékelő védi, széles körű kapcsolódási lehetőségeket kínál, illetve tükröződésmentes képernyővel és dokkolóállomás-csatlakozóval rendelkezik, amely HDMI és USB 3.0 támogatással bír.

Toshiba Portege R700.jpg„Ahhoz, hogy a Portégé R700 készülék létrejöhessen, három területen hajtottunk végre jelentős fejlesztéseket: hűtés, vázszerkezet és memórialapkák” – mondta Szabó Tamás, a Toshiba magyarországi marketingvezetője. Az Airflow Cooling Technology – amely az Intel és a Toshiba közös fejlesztése – lehetővé teszi a Toshiba számára, hogy a legújabb Intel Core processzorcsaládot építse az optikai meghajtóval is ellátott Portégé R700 vékony vázába, miközben minimálisra csökkenti a ventilátor hangját. A csuklótámasz területének méhsejt szerkezete ellenállóvá teszi a Portégé R700 notebookot a hajlítással szemben, így védi a sérülésektől az elektronikai és mechanikai alkatrészeket. A memóriaegységek újszerű, függőleges elrendezésével a Portégé R700 notebookba akár 8 GB RAM is beépíthető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés