Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Xerox multifunkciós printer a piacon

Laptop

Új Xerox multifunkciós printer a piacon

Egyre többet tudnak.

A gyártó szerint fejlett lapolvasási és dokumentumkezelési szolgáltatásokat, valamint biztonsági funkciókat kínál kedvező áron a kis- és középvállalatoknak a Xerox új, színes, többfunkciós nyomtatója, a WorkCentre 7120.

A költségérzékeny kis- és középvállalkozásoknak kifejlesztett Xerox WorkCentre 7120 színes többfunkciós készülékkel figyelemfelkeltő színes dokumentumok, például prezentációk, brosúrák nyomtathatók. A magas minőség többek között a Xerox Emulsion Aggregate High Gloss (EA-HG) magas fényű tonernek köszönhető, amely kisméretű, egységes szemcséi révén kristálytiszta szöveget, illetve az eddigieknél élesebb színes képeket produkál – állítja közleményében a gyártó.

A berendezés, amelynek színes és fekete-fehér nyomtatási sebessége akár a 20 oldal/percet is elérheti, számos szolgáltatást kínál: az Earth Smart nyomtatásvezérlő alapbeállításként törli az elválasztó oldalakat és alkalmazza a kétoldalas nyomtatási funkciót, míg a Xerox Auditron eszköz a színes nyomtatás költségeit követi nyomon. A WorkCentre 7120 emellett 55 oldal/perc lapolvasási sebességgel rendelkezik, ip-szolgáltatáson keresztüli faxküldésre, illetve usb-csatlakozón keresztüli nyomtatásra, lapolvasásra is alkalmas. Egyúttal a dokumentumok e-mailben történő továbbítására, illetve hálózatra vagy tartalomkezelő szoftverekre való mentésére is képes. A beérkező dokumentumok pedig megtekinthetők a kezelőfelületen vagy számítógépen, így elkerülhető a felesleges nyomtatás.

“A mai többfunkciós gépek a fénymásolásnál és a nyomtatásnál sokkal többet tudnak: javítják a munkavégzés színvonalát. A WorkCentre 7120 növeli a kis- és középvállalkozások produktivitását, miközben megfizethető, látványos színes dokumentumokat nyomtat” – hangsúlyozta Borbás László, a Xerox Magyarország Kft. irodai üzletágának igazgatója. Az új többfunkciós berendezés az egyik legkisebb helyigényű, folyosóra telepíthető, színes többfunkciós nyomtató a Xerox kínálatában, amely készenléti üzemmódban mindössze 3,08 wattot fogyaszt.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés