Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Toshiba netbook, 70 ezer forint alatt

Laptop

Új Toshiba netbook, 70 ezer forint alatt

Átszámítva 65 ezer forintba kerül a japán gyártó legújabb, ultrahordozható laptopja.

Nemrég bejelentette NB250 modelljét a távol-keleti vállalat, melyet kifejezetten az árérzékeny felhasználók számára fejlesztett. A 300 dolláros áron forgalomba hozni tervezett masina 1,66 GHz-es Intel Atom N455 processzorral alapul, 1 GB-nyi DDR3 memóriát és 250 GB-nyi merevlemez-kapacitást kap. Grafikus teljesítményét az Intel GM3150 GPU-ja szolgáltatja, mely egy 10,1 colos, LED-es háttérvilágítású, 1024×600 pixeles felbontású LCD-t lát el adatokkal.
 

toshiba nb250-1.jpg toshiba nb250-2.jpg

forrás: Engadget

Eltérően a netbookok többségétől, az NB250-es teljes méretű billentyűzettel rendelkezik, és touchpadje is jóval tágabb teret biztosít a felhasználó ujjainak. Három darab USB porttal, egy memóriakártya-olvasóval és egy, a kijelző kávájába integrált webkamerával is ellátták. Természetesen gigabites Ethernet-csatlakozóval és 802.11b/g/n Wi-Fi szabványoknak megfelelő modullal is fel van szerelve, valamint Bluetooth-kapcsolatok kezelésére is képes.

Három vagy hatcellás akkumulátorral rendelhető a masina, a nagyobb változat 8,5 órán keresztüli folyamatos működést ígér. Ez 1,3 kilogrammos tömeggel társul, így az úton levők még éppen elfogadható kompromisszumot köthetnek a hordozhatóság és a használhatóság között. A kis masinához jár a Toshiba Life Space programcsomagja is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés