Connect with us

technokrata

Évi 10.000 forint megtakarítás UPS-szel

Laptop

Évi 10.000 forint megtakarítás UPS-szel

Az otthoni felhasználóknak szánt APC Back-UPS Pro szünetmentes tápegység jelentősen mérsékelheti az energiafogyasztást.

Az APC Back-UPS Pro szünetmentes áramforrás többféle változatban is elérhető, 6-10 kimeneti aljzattal, 92-164 perces maximális áthidalási idővel. Az energia-megtakarítást biztosító aljzatok minden modellen lehetővé teszik a csatlakoztatott berendezések áramfogyasztásának csökkentését. Mivel a berendezés képes lekapcsolni a nem használt perifériák áramellátását, használatával évente akár közel 10.000 forintot ($50) is meg lehet spórolni UPS-enként. Ha a mester aljzatra csatlakoztatott számítógépet a felhasználó kikapcsolja, hibernálja vagy alvó módba kapcsolja, akkor az UPS (beállítástól függően) kikapcsolja a vezérelt aljzatokra csatlakoztatott, adatvesztésre nem érzékeny perifériákat, mint például a monitorok, nyomtatók vagy a hangszórók.

Minden Back-UPS Pro modell rendelkezik automatikus feszültség szabályozó funkcióval (AVR). Az AVR a bemeneten jelentkező magas vagy alacsony feszültségeket a megadott értékre szabályozza, így a felhasználók az akkumulátorok használata nélkül is képesek feszültségesés vagy -emelkedés esetén tovább dolgozni. Ezeknek a modelleknek a hatásfokát nagymértékben növeli az AVR elkerülő áramkör (bypass), amely normál működés esetén azzal csökkenti a szünetmentes áramforrás veszteségét, hogy kikerüli az AVR transzformátorát.

Minden Back-UPS modell LCD-vel rendelkezik, amelyen a felhasználók nyomon követhetik a következő információkat: terhelés, becsült áthidalási idő, bemenő feszültség és más kritikus diagnosztikai vagy rendszer információk. Nem kell többé megjegyezni, hogy mit jelentenek az UPS különböző fajta hangriasztásai – egy gombnyomásra elnémítható a riasztás, és megtekinthető az LCD-n megjelenő információ.

A szünetmentes áramforrás mellé a vevők a Power Chute Personal Edition UPS menedzsment szoftvert is megkapják, amely a berendezés állapotával kapcsolatos információkat, riasztási lehetőségeit, valamint történeti adatokat tesz elérhetővé. Az installált szoftver automatikus shutdown funkciója lehetővé teszi egy PC szabályos leállítását az adatok mentésével, amikor a felhasználó nincs jelen.

A család minden modellje 3 év garanciával és az un. Equipment Protection Policy biztosításával kerül forgalomba. Az APC Back-UPS Pro szünetmentes áramforrások 2010 második negyedévében lesznek elérhetőek Európában.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin